Het beste van en voor de allerbeste, Ciak notitieboeken met uw logo bedrukt

12/ 08/2016 Leoprinting Leoprinting

Een Ciak notitieboek is het notitieboek voor de winnaar! Het beste voor en van de allerbeste, daar wilt u zich toch ook mee profileren? Mijn advies: we komen binnenkort in het laatste kwartaal van het jaar terecht... Als u uw relaties een passend geschenk wilt geven, iets waarmee u echt iemand een plezier doet..., geef dan een Ciak notitieboek met bescheiden uw logo op de omslag gedrukt. Wacht niet te lang met bestellen want de kans is groot dat deze notitieboeken met agenda binnenkort niet meer leverbaar zijn, laat staan in alle kleuren.

Subliem: Ciak duo: agenda én notitieboek in één boek

Waarom zijn deze boeken zo populair en trendy? Bekijk eens het filmpje over de Ciak ® Duo en u bent overtuigd! Let op de unieke dubbele functie van agenda en notitieboek, grappig en handig: voor de helft gevuld met een agenda lay-out en aan de andere helft notitiebladen. Het boek heeft twee verschillende gezichten. Je moet het omkeren om het als notitieboek of als agenda te gebruiken.

https://youtu.be/u0n1GJIbssY

Kwaliteit in écht leder

De notitieboeken worden van écht leer gemaakt maar ook van gerecycled leer en kurk en in vele kleuren geleverd. Kenmerkend is het gepatenteerde horizontale elastiek (ipv verticaal wat meestal wordt toegepast zoals bij Moleskine ®) Waardoor het boek zich duidelijk onderscheidt van de andere notitieboeken. Het papier is van excellente kwaliteit en is van gerecycelde oorsprong.

photo-1432821579285-1b649e5b1ce3

Je kan kiezen

Alle boeken van Ciak ® hebben dezelfde tóp kwaliteit. De lay-out binnenin kan een notitieboek zijn of een agenda. Bij de notitieboeken kan je kiezen uit de traditionele lijntjes, ruitjes of een modern raster van puntjes.

Bij Leoprinting kunt u de karakteristieke Ciak ® notitieboeken volledig naar uw wens laten realiseren op zowel de binnen- als buitenzijde met bijvoorbeeld uw logo, diverse lay-out stijlen en een bijpassende kleur sluitelastiek. Bekijk hier de gehele Ciak ® lijn en bijbehorende mogelijkheden.

GEA_1462 900x600

logo_ciak

ABONNEER OP DE LEOPRINTING BLOG

VOLG ONS