Project afgerond: Ciak notitieboek voor Thanksgiving

Onlangs mochten wij een Ciak notitieboek voor PVH bedrukken. Voor veel mensen zegt PVH niet zo veel, maar als ik de merken Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Van Heusen, IZOD, PIJL, Speedo, Warner en Olga noem gaan heel wat harten sneller kloppen....

Ciak eigentijds en praktisch

PVH kiest natuurlijk niet voor niets voor Ciak: het is een trendy merk afkomstig uit Italië. Deze ambachtelijk en handgemaakte notitieboeken brengen een gevoel van klasse met zich mee en zijn herkenbaar aan het unieke horizontale sluitelastiek, welke de kleurrijke zacht flexibele omslag bijeenhoudt. Een notitieboek voor gedachten, ideeën en emoties, want... Everybody notes!

Bij Leoprinting kunt u de Ciak notitieboeken volledig naar uw wens realiseren, zowel de binnen- als buitenzijde met bijvoorbeeld uw logo, diverse lay-out stijlen en een bijpassende kleur sluitelastiek. Deze boeken en agenda's zijn te personaliseren op diverse wijzen dmv. preeg en foliedruk. PVH koos voor een notitieboek met een uitstraling en aanvoelt alsof het van leder is gemaakt.

Wie is PVH

PVH, is een van de grootste wereldwijde kleding bedrijven met meer dan $ 8 biljoen in inkomsten. PVH maakt gebruik van een gespreide portefeuille van merken - waaronder Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Van Heusen, IZOD, PIJL, Speedo, Warner en Olga, evenals tal van andere in eigendom en ook in licentie uitgegeven merken - en verkoopt deze merken wereldwijd. Hun operationele expertise, toegewijde teams en de inzet voor elk merk gedifferentieerde positionering in de markt, stelt PVH in staat om marktaandeel te winnen en een wereldspeler te zijn.

Ciak notitieboek: PVH Thanksgiving Meetings 2016

Wilt u ook zo'n mooi modieus notitieboek, neem dan contact met ons op of bekijk onze eerdere projecten.

ABONNEER OP DE LEOPRINTING BLOG

VOLG ONS