Slimme Moleskine Pen
Moleskine Smart Writing Set

Moleskine Smart Writing Set maakt het notitieboek digitaal

Moleskine is erg populair bij mensen die graag hun schetsen en nota’s neerpennen in een notitieboek. Het merk wil mee met zijn tijd en zette daarom zijn eerste stappen in de gadgetwereld: de ‘Moleskine Smart Writing Set’ is nu verkrijgbaar.

Jouw ideeën, direct op papier

Er gaat maar weinig boven ouderwets pen-papiercontact. Moleskine verdient daar al jaren zijn geld mee met zijn trendy notitieboeken. De nieuwe Smart Writing Set maakt die ervaring nu digitaal.

De set bestaat uit een papieren ‘notebook’ die ze de Paper Tablet genoemd hebben, een aluminium Pen+ en een mobiele app. De combinatie van de drie zorgt er nu voor dat je notities en tekeningen die je op papier gezet hebt in 1, 2, 3 gedigitaliseerd worden. Zo kan je ze nadien makkelijk aanpassen met software op je smartphone, tablet of computer.

De Paper Tablet beschikt over een onzichtbare grid die de app laat weten waar je je op de pagina en in het notaschrift bevindt. Deze beschikt ook over mooie ronde hoeken die je doen denken aan een elektronische tablet. De Pen+ is een elegante aluminium pen, werkt met Neo technologie en gebruikt een verborgen camera als digitizer om zo de data draadloos (via bluetooth) naar de Moleskine Notes App door te sturen.

Moleskine Smart Writing Set
Moleskine Smart Writing Set

Wat zit er in de doos?

  • Paper Tablet met speciaal gestippeld papier geschikt voor de Pen+
  • Pen+ smartpen
  • USB-kabel voor opladen van smartpen
  • 1 inktvulling voor pen
  • gebruikershandleiding
  • geschiedenis van Moleskine binnenin

De Moleskine Notes-app kan gratis vanuit de App Store™ worden gedownload

Zo heb je van elke schets, krabbel of nota een digitale kopie. Handig!

Leoprinting

Leoprinting

Leoprinting brengt u op de hoogte van de ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van marketing en communicatie. Nu ook te vinden op MarketingTribune.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *