Waarom bedrukking op tassen? - Leoprinting Blog

Waarom bedrukking op tassen?

Wil je graag de uitstraling van de organisatie overbrengen naar je doelgroep? Heb je als marketingdoel om een blijvende boodschap (top of mind) te communiceren, maar weet je niet precies hoe. Dan hebben wij een idee voor jou. Zet tassen met bedrukking in voor het overbrengen van jouw boodschap. Afhankelijk van de doelgroep (zakelijk -en of consument) en de boodschap biedt het inzetten van tassen de organisatie een zeer efficiënte manier om de boodschap te communiceren. Daarnaast biedt het voor elk budget een geschikte tas.

Laat de uitstraling van je bedrijf zien.

Voor het imago van een organisatie is het belangrijk dat wat de organisatie wilt uitstralen daadwerkelijk door klanten gezien wordt! Tassen biedt jullie organisatie de kans om het imago over te brengen waar jullie als organisatie voor staan. Staat jullie organisatie voor eco-friendly? Kies dan voor milieuvriendelijke tassen. Staat jullie organisatie voor betrouwbaar en duurzaam? Kies dan een katoenen tas met de kleur blauw voor een betrouwbare uitstraling. Neem nu ASN Bank, zij maken bij evenementen gebruik van een katoenen tas met hun logo en een aangepaste boodschap per evenement. Vergelijk het met het kopen van een boek. Je kijkt eerst naar de cover van het boek en daarna blader je door het boek. De tas is als een cover van een boek. Je doelgroep creëert direct een eerste indruk zodra ze de tas zien.

Tassen zijn heel praktisch. 

Mensen vinden het fijn om praktische cadeaus te ontvangen. Tassen zijn heel praktisch doordat ze voor veel gelegenheden ingezet kunnen worden. Vaak worden tassen meerdere keren gebruikt, ze gaan soms zelfs jaren mee. Wie heeft nou niet die ene tas die volgepropt zit met andere tassen. Zodra de tas wordt gebruikt is jouw merk zichtbaar voor iedereen die langs loopt. Mensen slaan onbewust jouw merk op in hun hoofd wanneer ze het meerdere keren zien.  

 

De keuze is reuze.

Er zijn zoveel verschillende soorten tassen waar je uit kunt kiezen. Zoveel verschillende soorten materiaal waar de tassen van zijn gemaakt, verschillende vormen, verschillende handvatten maar ook verschillende functies zoals anti diefstal tassen, oplaadmogelijkheden in de tassen of waterbestendignoem het maar op. Heb je naast je marketingdoelstelling een budget dan zal er altijd een tas zijn die daar binnen valt. Je kunt de tassen perfect afstemmen op jouw doelgroep. 

Zodra een bedrijf promotionele producten wilt gaan inzetten wordt er gezocht naar artikelen die aansluiten op hun strategie. Zo zou bijvoorbeeld bij een bedrijf als ASN bank een powerbank dat door zonnecellen in de tas wordt opgeladen perfect aansluiten op hun boodschap voor het behoud van de natuur, het facaliteren van mobiel bereikbaarheid en het positeif beinvloeden van het klimaat als resultaat bijdragen aan hun strategie. 

Wat tassen zo ideaal maken is dat ze niet gebonden zijn aan een branche of één specifieke strategie. Hierdoor zijn tassen een van de populairste promotionele producten. Mocht je een bepaald doel voor ogen hebben maar weet je niet hoe de tas kan bijdragen om het doel te behalen? Neem contact met ons op en we zullen samen de mogelijkheden bespreken.

leogroup

leogroup

Leoprinting zorgt voor inspirerende promotionele ideeën en innovatie, Like&volg ons! Bedrukte post-its®, notitieblokken, memoblokken en meer! www.leoprinting.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *