Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Leoprinting heeft gekozen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij richten ons op het toevoegen van waarde aan zowel people, planet als profit. Op deze pagina vindt u de activiteiten die Leoprinting ondersteunt o.a. KWF kankerbestrijding en atletiek. Wij zijn een erkend SBB leerbedrijf en begeleiden universitaire- en HBO studenten. Leoprinting ondersteunt eenmalige projecten door middel van het leveren van producten of diensten. Wij staan altijd open voor nieuwe activiteiten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.Leoprinting brengt de dag dat we kanker verslaan dichterbij
Kanker raakt ons allemaal. Een op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, per jaar ruim 100 duizend mensen. Jaarlijks sterven er zo’n 43 duizend mensen als gevolg van kanker. De ziekte is hiermee in Nederland doodsoorzaak nummer één. Leoprinting deelt de droom van miljoenen mensen: een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Als zakenvriend helpt Leoprinting kanker terug te dringen door te investeren in topwetenschappers op het gebied van kanker. We geven een gevoel van steun aan kankerpatiënten in de directe omgeving en inspireren medewerkers, klanten en relaties om ook mee te helpen kanker terug te dringen. Met die steun zetten wetenschappers weer een stap richting nog meer kennis, nieuwe successen en betere behandelingen. Richting die ene dag waarop we kanker verslaan. 

Wilt u meer weten of het Zakenvriendschap of onderzoek naar kanker? Kijkt u dan op de website van KWF kankerbestrijding www.kwf.nl/zakenvriend

 Sport en sponsoring
Met trots wordt de tak van sport gesponsord. Nicole Weijling-Dissel, wereldkampioen en recordhoudster op diverse afstanden, uitgeroepen tot BES sportvrouw van het jaar 2015/2016 en BES overall sporter van het jaar.

Palmares
Favoriete afstanden: van 800 t/m 1500 meter. Sportieve hoogtepunten: Wereldtitels op de 800m en de 1.500m bij de masters 45+ (2013 & 2015). Alle Nederlandse records op alle middellange afstanden (800, 1000, 1500 en 2000 meter, plus Engelse Mijl) bij de masters 45+. Maar ook de finale 1.500m NK Asics 2015 als 6e dame geëindigd in een sterk senioren veld.

“Mijn plezier in hardlopen is en blijft enorm groot en mijn focus om mijn sportdoelen te bereiken is sterk. Zowel mentaal als fysiek voel ik me sterk”. (aldus Nicole Weijling-Dissel)

Nationale Records W45 / PB's
800      m 2:15.78 20-05-2016 Utrecht
1.000   2:55.93 07-05-2016 Lisse
1.500   4:34.75 18-05-2016 Nijmegen
2.000   6:24.89 27-05-2016 Huizen

 

Leoprinting en educatie
Leoprinting werkt samen met het SBB. Vele studenten zijn al succesvol begeleidt. Onze medewerkers zijn hiervoor gekwalificeerd. Studenten krijgen de beste praktijkopleiding met uitzicht op een baan en bedrijven beschikken nu en in de toekomst over vakmensen die ze nodig hebben. Dat zijn de doelen waarvoor onderwijs en bedrijfsleven samenwerken in SBB. Kijk ook eens op www.s-bb.nl

Afstudeer opdrachten en stages 
In de afgelopen jaren hebben wij ook HBO en Universitaire studenten begeleidt waarvan sommige een baan hebben gekregen bij Leoprinting. Ben je ook geïnteresseerd in een afstudeerproject of stage bij Leoprinting neem dan contact met ons op.

> Ons assortiment
 
> Blog
 
> Nieuws
 
> Werken bij 
 
> Over Leoprinting