Cultuur & Kernwaarden

´Leoprinting is een bedrijf waar mensen in een vertrouwde omgeving werken en persoonlijk kunnen groeien´.


Hoe gaan we met elkaar en onze relaties om? Dit hebben wij samengevat in onze kernwaarden, hierdoor weet iedereen wat er van hem of haar verwacht wordt in zijn dagelijks handelen.

Vertrouwen - We zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Wij staan voor onze relaties en gaan voor een goede samenwerking. Hierbij telt het resultaat, is onze communicatie transparant en behandelen we elkaar met respect. 

Verantwoording nemen - Wij helpen onze klanten direct. De klant mag van ons verwachten dat wij zeggen waar het op staat, zonder mooi weer ervaringen te verkopen. Is er iets onduidelijk? Dan ondernemen wij actie om de snelheid voor de klant te behouden.

Ambitieus -  Wij blijven leren en onszelf ontwikkelen. We willen de beste zijn in wat we doen en staan open voor feedback om onszelf continu te verbeteren. We zijn op de hoogte van de nieuwste trends in Marketing, Communicatie en Print en passen deze toe zowel bij klanten als in onze eigen organisatie.  

Creatief -  Wij willen de verwachting van de klant overtreffen. Vertalen de ideeën naar de praktijk en denken daarvoor out of the box. We zoeken altijd naar een oplossing voor alles wat er op ons pad komt. 

Flexibel - Continu groeien betekent blijven ontwikkelen. Dit vraagt een grote mate van flexibiliteit om steeds weer aan de wensen van onze klanten te voldoen. We bewandelen graag nieuwe wegen en kijken altijd of het nog beter kan. Elke uitdaging zorgt voor een uitzonderlijke oplossing wat ons achteraf een mooi verhaal biedt.


Direct contact

Merchandising-cocacola

Meer dan alleen het bedrukken van papier.

Een aangename kennismaking

Geschiedenis

Opgericht in 2003. Niet zomaar producten bedrukken maar ontzorgen, meedenken en samen met de klant doelen realiseren.

Missie, Visie en Ambities

Wij bedenken en ontwikkelen excellente promotionele producten en creëren duurzame zichtbaarheid. Zo behalen we de doelstellingen van onze partners. 

Duurzaamheid

Via partnerships zorgen we voor een bijdrage dat leidt tot een betere wereld. Lees hier meer over ons duurzaamheidambities.


Projecten

Door de vele projecten die we reeds hebben gerealiseerd voor inspirerende merken en bedrijven stelt het ons in staat om iedere wens waar te maken.

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op gebied van Marketing, Communicatie en Print.

Werken bij Leoprinting

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een internationaal karakter en continu opzoek naar enthousiaste collega's om samen Leoprinting tot een succes te maken.


Meer over Leoprinting

Ontdek de mogelijkheden van communicatiedragers met logo tot maatwerk producties, verzorgt door de specialisten van Leoprinting

Blog

Leoprinting brengt je op de hoogte van ontwikkelingen en achtergronden op het gebied van Marketing en Communicatie.

Diensten

Wij verzorgen onder andere gepersonaliseerde Merchandising, steunen non-profitorganisaties en nemen alles uit handen op gebied van transport. 


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief