Duurzaam verpakkingsmateriaal, hoge kwaliteit

Duurzame verpakkingsmaterialen zijn de toekomst. Wil jij jouw producten duurzaam verpakken en verzenden? Leoprinting biedt je verschillende milieuvriendelijke opties voor het bereiken van jouw klanten. Ontdek onze ecologisch verantwoorde en duurzame verpakkingen.

Filters
5 Producten
|
Duurzaam
Graskarton Brievenbusdozen
Graskarton Brievenbusdozen
  • Vanaf 100 stuks
  • 2 verschillende formaten
Bekijk
Gerecyclede Luchtkussen enveloppen
Gerecyclede Luchtkussen enveloppen
  • Vanaf 300 stuks
Bekijk
Op maat gemaakt
Moods® Groeipapier Verpakkingen
Moods® Groeipapier Verpakkingen
  • Vanaf 500 stuks
Bekijk
Op maat gemaakt
Verpakking op maat

Op zoek naar unieke verpakkingen op maat?

Ontdek alle maatwerkoplossingen, vanaf 100 stuks op aanvraag.
Vraag hier jouw verpakking aan!
Eco Magneetdozen met logo
Eco Magneetdozen met logo
  • Vanaf 50 stuks
  • 6 formaten, 6 kleuren
Bekijk
Steeds meer bedrijven zijn dagelijks bezig met het verduurzamen van bedrijfsactiviteiten. Omdat bedrijven hier zelf voor kiezen, maar ook omdat klanten dit verwachten. Voor bijna de helft van alle consumenten en bedrijven die producten aanschaffen, staat duurzaamheid gelijk aan kwaliteit. Leoprinting ontwikkelt duurzaam verpakkingsmateriaal van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar milieuvriendelijke verpakkingen voor al jouw verzendingen en het verpakken van jouw producten en relatiegeschenken? Wij bieden een volledig pakket voor verantwoord ondernemen en verantwoord verzenden. Van gerecyclede post- en verzenddozen en graskarton brievenbusdozen tot papieren verzendzakken, duurzame tassen en milieuvriendelijk vloeipapier. Duurzaam denken, duurzaam doen.
Wij bieden je diverse opties voor duurzame verzendoplossingen. Wil jij jouw producten met duurzaam verpakkingsmateriaal verpakken en verzenden? Kies uit de duurzame dozen in ons assortiment en ontdek de vele bedrukkingsmogelijkheden. Maak werk van een duurzaam merk en stel jouw milieuvriendelijke verpakkingen helemaal naar wens samen. Via onze website geef je eenvoudig jouw voorkeuren door en rond je jouw bestelling binnen een paar minuten af. Nadat wij jouw bestelling ontvangen gaan we direct aan de slag. Je ontvangt een digitale drukproef van jouw verzenddoos. Voldoet het design aan je verwachtingen? Binnen een paar dagen heb jij jouw duurzame verzendoplossing in huis!
De vraag naar duurzaam verpakkingsmateriaal groeit, nét als de mogelijkheden. Ontdek bijvoorbeeld graskarton verpakkingen. Gras is een duurzaam alternatief voor hout. Graskarton bestaat uit een mix van karton en grasvezels. Hiervoor wordt gras gebruikt dat niet geschikt is voor de agrarische sector. Doordat gras snel groeit, is deze grondstof bijzonder duurzaam én volledig recyclebaar. Bij het productieproces van graspapier wordt de CO2-uitstoot tot wel 50% verlaagd. In vergelijking met papier wordt voor dit materiaal maar liefst 90% minder water verbruikt per ton papier. Dit maakt van graskarton écht milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal. Ontdek de mogelijkheden of vraag direct een gratis offerte aan.  
Als jouw partner in promotie bieden wij je alle mogelijkheden om jouw bedrijf en merk op de juiste manier op te laten vallen. Onze specialisten volgen de ontwikkeling op het gebied van verduurzaming op de voet. Dagelijks voegen wij nieuwe duurzame alternatieven voor relatiegeschenken, zakelijke benodigdheden en duurzaam verpakkingsmateriaal toe aan ons assortiment. Zo schrijven we samen een goed groen verhaal en werken we aan milieuvriendelijk en verantwoord ondernemen én opvallen. Ben je benieuwd naar onze unieke oplossingen voor duurzame promotie? Onze promotiespecialisten vertellen je hier graag alles over! 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief