Duracell Powerbank Charge 10

Kies de samenstelling van je product

per stuk bij stuks Vanaf 35,60 per stuk
Bedrukking Full colour
Aantal 100 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
25 43,43
50 38,86
100 37,64
250 36,96
500 36,20
1,000 35,60
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Als je altijd onderweg bent, wil je niet aan een stopcontact gebonden zijn als de batterij van je mobiele telefoon bijna leeg is. De Duracell Charge 10 powerbank is een draagbare oplossing om uw telefoon of elk ander apparaat overal op te laden! Deze krachtige externe batterij laadt apparaten 2 keer sneller op dan via een stopcontact, dankzij de input en output van 2,4 A. Zo kunt u uw apparaten blijven gebruiken zonder afgeleid te worden en u zorgen te maken!


Dankzij de dual charging-technologie kunt u uw telefoon en koptelefoon tegelijkertijd opladen. En met behulp van het LED-display kunt u altijd controleren hoeveel energie er nog beschikbaar is. En natuurlijk kunt u de Duracell Charge 10 personaliseren met een full colour print en sleeve!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief