SafeCard portemonnee Zwart

Populair
 Product samenstellen
Vanaf 12,92
1.
Bedrukking Portemonnee wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Upload uw bestand op het volgende scherm
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

SafeCard Wallet - Zwart

Een relatie- en personeelsgeschenk van deze tijd, waar stijl, veiligheid en functionaliteit samenkomen. Maak de SafeCard Wallet persoonlijk via een bedrukking op de lederen omslag, standaard geleverd in een individuele geschenkverpakking. Naast 7 vlakke passen of 5 passen met verdikte letters bevat de SafeCard Wallet ruimte voor bankbiljetten, visitekaartjes en 4 extra passen.


Optimale bescherming
Behalve het design van de SafeCard Wallet heeft deze ook een hoge functionele waarden. Via de RFID protectie wordt voorkomen dat de kaarten zoals een creditcard, bedrijfspassen en OV-chipkaarten ongewenst worden uitgelezen. Daarnaast beschermt de behuizing van de SafeCard Wallet tegen het buigen en breken van de kaarten.

Overige specificaties

 • Inclusief zilveren cardprotector
 • RFID en NFC bescherming
 • Formaat 95 x 68 x 16 mm
 • Materiaal leer en aluminium
 • Gewicht 110 gr.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief