Face Shield gezichtsbeschermer

Kies de samenstelling van je product

per stuk bij stuks Vanaf 2,57 per stuk
Bedrukking 1 kleur
Aantal 500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
100 4,62
200 4,00
500 3,22
1,000 2,75
2,000 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een functioneel item om je gezicht te beschermen bij situaties waarin je het contact met ziektekiemen, het coronavirus en andere bacteriën wilt minimaliseren. Naast je ogen, worden je neus en mond ook bedekt. Beschermt tegen vocht dat anders direct in je gezicht worden geniest of gekucht. 


Het Face Shield beschermingsmasker past door de elastische band vrijwel op elk hoofdformaat. Ook indien je een bril draagt, is het dragen van het gezichtsmasker mogelijk, waardoor je ongestoord je werk kunt voortzetten. De gezichtsbeschermers zijn in te zetten in diverse branches zoals Horeca, Wellness of andere contactberoepen. Hiermee worden medewerkers en klanten beter beschermd tegen ziektes die worden overgedragen door het niezen of kuchen door andere personen. 


Contact minimaliseren
Het dragen van een spatmasker biedt gedeeltelijk bescherming. Er blijft een ruimte open tussen het gezicht en het scherm. De gezichtsbeschermer is goed te combineren met het dragen van een mondkapje om de de kans op contact verder te minimaliseren.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief