Kerst & Themapakketten

Meer informatie

Wil jij jouw medewerkers, klanten of relaties aan het einde van het jaar bedanken voor hun dagelijkse inzet en de fijne samenwerking? De kerstpakketten en themapakketten van Leoprinting vallen bij iedereen in de smaak. Van betekenisvol bedankje tot een traditioneel, rijk gevuld kerstpakket; om de feestdagen nóg feestelijker te maken, vind je in ons speciale kerstaanbod een ruime keuze uit kerst- en themapakketten voor elk budget. Kerstgeschenken voor personeel en zakelijke kerstpakketten, een gebaar met inhoud.
Een betrokken ondernemer geeft niet alleen kerstgeschenken aan personeel, ook leent de feestperiode zich er goed voor om belangrijke klanten en relaties eens extra in het zonnetje te zetten. Zakelijke kerstgeschenken zijn de perfecte manier om indruk te maken op jouw klantenkring en tegelijkertijd jouw bedrijf op smakelijke wijze te promoten. Op zoek naar een persoonlijke touch en een veelzeggende blijk van waardering? Verras jouw relaties en personeelsleden met een origineel, persoonlijk kerstpakket van Leoprinting. Voor elk budget bieden wij een passend kerst- of themapakket!
Ook dit jaar zijn de traditionele kerstpakketten weer onverminderd populair. Deze uitgebreide kerstgeschenken voor personeel, relaties en klanten vol smakelijke hapjes, dranken, snacks en handige accessoires komen maar wat goed van pas tijdens de feestdagen. Vind je het tijd voor iets anders of wil je extra opvallen met jouw bedrijf? Kies dan voor een themapakket. Zo zijn er onder meer zakelijke kerstgeschenken en kerstpakketten voor personeel met wellness-producten van Rituals en originele drankgeschenken, zoals de lekkerste wijnen, bubbels, likeuren en bierproeverijen. Natuurlijk mag ook de Italiaanse keuken niet ontbreken tijdens de feestdagen. Met onze Italiaanse kerstpakketten heb je direct alles in huis voor een echt feestmaal.
De kerstpakketten voor personeel van Leoprinting zijn er in alle vormen en smaken; van kleine attenties tot uitgebreide themapakketten om de feestdagen nog specialer te maken. Wil je optioneel items toevoegen? Geen probleem. We helpen je graag jouw pakket volledig naar wens samen te stellen. Heb je hulp nodig bij jouw aanvraag of wil je een zakelijk kerstgeschenk een persoonlijk tintje geven? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Verzending van de kerstpakketten is gratis en de kerstgeschenken voor personeel worden geleverd in een bijpassende, stijlvolle geschenkdoos.

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief