Schorsplank met handgreep

 Product samenstellen
Vanaf 2,02
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Upload uw bestand op het volgende scherm
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Schorsplank met handgreep
Deze snij- en serveerplank met natuurlijke look is te bedrukken met uw logo of boodschap en is vervaardigd uit elzenhout. Door het in te zetten als relatie- of personeelsgeschenk beleeft de ontvanger een lange tijd plezier en gemak en komt uw merk goed naar voren. De snij- en serveerplank bevat een praktische handgreep en is verkrijgbaar in diverse formaten, optioneel kunt u kiezen voor een praktisch ophangoog. Naast de standaardformaten is het ook mogelijk om uw eigen vorm snijplank te creëren, vraag gerust naar onze mogelijkheden.  


 • Leuk om te geven én te krijgen
 • Uw logo of naam altijd zichtbaar
 • Diepdruk oppervlak van maximaal 12 x 5 cm
 • Print oppervlak van maximaal 8 x 4 cm

Schorsplanken hebben een verschillend lengte bereik, bijvoorbeeld 25 tot 30 cm betekent dat de lengte formaten uiteenlopen van 25 tot 30 cm. 

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief