Medewerkers

Het Leoprinting team bestaat uit ervaren productontwikkelaars, grafisch ontwerpers, studio-medewerkers, administrateurs en marketing-, verkoop- en traffic specialisten. Wij denken strategisch na over jouw marketingdoelstellingen en zetten in op langdurige en betrokken relaties, waardoor we jouw bedrijf op de kaart kunnen zetten bij een groot - of juist gericht - publiek. En dat doen we voor élk bedrijf: van startup tot internationale speler.

Menno

Founder & CEO LeoGroup

Kelvin

Van de oprichting in 2003 tot een bedrijf met vestigingen in negen Europese landen. Founder Menno heeft de Leoprinting écht op de kaart gezet. Met dezelfde toewijding en passie heeft Menno nog altijd de dagelijkse leiding over het bedrijf, waaronder de medewerkers en een uitgebreid internationaal partnernetwerk: “merken en leveranciers met wie we vele mooie samenwerkingen gerealiseerd hebben.”

Kelvin

Account Manager

Kelvin

“We blijven groeien, onszelf verbeteren en vernieuwen om onze klanten nóg beter te kunnen helpen. De nieuwste trends? Die hebben wij al in huis!”. Als iemand het kan weten, is het Kelvin wel. Sinds 2011 leidt hij de meest unieke projecten voor Leoprinting-partners in goede banen. “Van maatwerk tot spoedaanvraag: ervoor zorgen dat alles van A tot Z geregeld is, dáár krijg ik energie van.”


Hilde

Account Manager

Kelvin

“Echt luisteren is zo belangrijk. Vanaf het eerste contact ben ik één en al oor.’’ Met deze informatie helpt Hilde klanten het beste product te ontwikkelen. ‘’Ik ga er altijd voor 100% voor en ben pas tevreden als de klant helemaal happy is met het resultaat. Ook vormen we met onze collega’s onderling een goed team, dat voelen onze klanten.”

Peter

Account Manager

Kelvin

Als je het over toegevoegde waarde hebt, heb je het over Peter. Met meer dan 30 jaar ervaring in B2B sales- en accountmanagement op het gebied van digitale marketing weet Peter als geen ander hoe je bouwt aan een sterk merk. “Mijn doel is nog meer waardevolle relaties te binden door de verwachtingen van klanten te overtreffen. Het liefst klanten die bestaan uit verschillende type internationale bedrijven.” 


Corinna

Account Manager

Kelvin

Van een goed advies en een mooi resultaat is voor Corinna pas sprake als de klant dit ook vindt. Als tweetalige topper is zij een onmisbare schakel binnen onze Europese markt. “We hebben collega’s en productiefaciliteiten in verschillende landen. Dit maakt ons flexibel en altijd klantgericht, ook als projecten uitdagend zijn. Geen dag is hetzelfde en we blijven groeien!”

Giulia

Account Manager

Kelvin

Groeien, grenzen verleggen en continu op zoek naar nieuwe strategieën voor het overtreffen van verwachtingen van klanten. En dat alles in een team waarin Giulia 100% zichzelf kan zijn. “Ik ben trots! Bij Leoprinting ben je niet enkel de persoon aan de andere kant van de telefoon, je bent de sleutel tot het succes van de klant. Dat maakt het werk leuk!”


Jamie

Account Manager

Kelvin

Jamie is onze Britse bouwsteen. Hij heeft inmiddels een sterk netwerk van relaties opgebouwd. Iets waar Jamie en wij bijzonder blij mee zijn. “Ik word elke dag enthousiast van het contact met zoveel verschillende type klanten: van kleine startups tot wereldwijde merken. Ik wil dat iedereen happy is met onze service en producten. Wat ons uniek maakt? Passie voor service en perfecte promotie.”

René

Marketing & Sales

Kelvin

Het sleutelwoord van René is verbinding. Dagelijks werkt hij aan de ontwikkeling van het team en de organisatie. “Door luisteren, meedenken, adviseren en bijsturen ga ik voor het maximale resultaat voor alle stakeholders. Onder álle omstandigheden. Het is een grote uitdaging om als bedrijf altijd succesvol te zijn, te bouwen binnen bestaande markten en uitbreiden naar nieuwe markten.”


Rody

Marketing & Productontwikkeling

Kelvin

“Mijn doel is zo goed mogelijk inspelen op promotie- en communicatie wensen van klanten.” Rody is verantwoordelijk voor het assortiment, de uitstraling en het vernieuwen van het aanbod. “We nemen klanten echt bij de hand in de eindeloze mogelijkheden van maatwerkproducten, waardoor unieke resultaten ontstaan. Het hoogtepunt? Onze items in een succesvolle campagne van een klant terugzien.”

Dianne

Marketing & Communicatie

Kelvin

Het creëren van pakkende content en het vinden van groeikansen op marketingvlak. Dát is waar Dianne energie van krijgt. “Onze internationale doelgroepen zijn heel verschillend, waardoor we met elke doelgroep anders communiceren.” Eén boodschap is grenzeloos, weet zij: duurzaamheid is in élk land prioriteit. “Ik vind het belangrijk om een rol te spelen in het verduurzamen van de branche.” 


Ilias

Marketing

Kelvin

Het ontwikkelen van marketingcampagnes en het toevoegen van de mooiste producten en meest bekende merken aan het assortiment. Samen met zijn marketingcollega’s levert Ilias elke dag topprestaties. “Ik leer veel van ervaren collega’s en het is tof om in een internationale markt te werken.” ‘Work hard, play hard’ is z’n motto. “Als je hard werkt, moet je niet vergeten ook lol te maken.”

Chino

Order Manager

Kelvin

‘Don’t work harder, work smarter’ is één van de favoriete uitspraken van Chino. Hij zet graag dat stapje extra voor klanten en is specialist in het halen van ‘onhaalbare’ deadlines. “Die extra stap zetten we ook voor collega’s onderling. Er heerst een echte no-nonsense-mentaliteit. Die Hollandse nuchterheid én onze kennis en ervaring, daarmee onderscheiden we ons als bedrijf.”


Katja

Order Manager

Kelvin

Katja staat altijd klaar voor klanten én collega’s. “Om succesvol te zijn heb je een team nodig dat goed functioneert. Ik vind het belangrijk dat collega’s weten dat zij altijd bij me terechtkunnen.” Op het kantoor is het een drukte van belang. “Top! Ik houd ervan om uit m’n comfortzone gehaald te worden. Ook in drukke periodes willen we klanten goed van dienst zijn.”

Anja

Order Manager

Kelvin

“Onmogelijk betekent alleen dat je de oplossing nog niet hebt gevonden.” Was getekend Anja. Met haar collega’s jongleert ze met strakke deadlines, artwork en klantenservice. “Bij Leoprinting krijg ik de kans om mijn grafische ontwerp skills te verbeteren.” Anja vindt het teamgevoel bij Leoprinting uniek: “Ik heb nog nooit zo'n warm welkom meegemaakt!”


Jordy

Order Manager

Kelvin

Jordy zorgt er als ordermanager voor dat het hele productieproces op rolletjes loopt. “Wat ik sterk vind is dat we door onze ruime kennis en ervaring altijd een geschikte oplossing kunnen vinden voor de klant. Elke order is custom-made, waardoor elke productie anders is. Het persoonlijke, directe contact met klanten door heel Europa maakt dat geen dag hetzelfde is.”

Ruben

Grafisch Vormgever

Kelvin

Vanaf jongs af aan is Ruben een echte Photoshop-pro. En daar profiteren Leoprinting-klanten elke dag van. Ruben maakt artwork voor klanten en ondersteunt de marketing- en salesteams met het creëren van mooie beelden. “Het is heerlijk om dagelijks met creativiteit bezig te zijn. Ik doe sinds 2018 bij Leoprinting wat ik het liefste doe: grafisch ontwerpen.”


Brian

Administratie

Kelvin

Orde, overzicht en in kleine lettertjes duiken. Een goede administratie is voor elk bedrijf een must. En laten wij in Brian nu net een echte vakspecialist in huis hebben die direct met (internationale) klanten en leveranciers schakelt. “Het leukste aan mijn werk is dat we zaken doen in verschillende landen én dus uiteenlopende wet- en regelgeving. Dat maakt elke dag anders en uitdagend.” 


Meer weten over Leoprinting?

Duurzaamheid

Via partnerships zorgen we voor een bijdrage dat leidt tot een betere wereld. Lees hier meer over ons duurzaamheidambities.

Werken bij

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een internationaal karakter en continu opzoek naar enthousiaste collega's om samen Leoprinting tot een succes te maken.

Diensten

Wij verzorgen gepersonaliseerde Merchandising, steunen non-profitorganisaties en nemen alles uit handen op gebied van fulfilment en transport. 

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief