Standaard kubusblok bedrukken

Kies de samenstelling van je product

per stuk bij stuks Vanaf 2,95 per stuk
Formaat 100 x 100 x 100 mm
Motieven zijkanten 1 motief op 4 zijkanten
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking zijkanten 1 PMS-kleur
Bevestig keuzes
Bedrukking zijkanten 1 PMS-kleur wijzigen
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking vellen 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur)
Bevestig keuzes
Bedrukking vellen 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur) wijzigen
Aantal 500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
100 7,62
250 4,67
500 4,10
1,000 3,52
2,000 3,26
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een verrassend relatiegeschenk? Laat eens een standaard kubusblok bedrukken bij Leoprinting. Een kubusblok biedt vijf grote vlakken waarop u uw boodschap perfect kunt overbrengen. Iedere keer als uw relaties een notitieblaadje pakken, worden ze herinnerd aan uw bedrijf! En omdat een kubusblok zoveel notitieblaadjes bevat, blijven ze vaak jarenlang op een centrale plek op kantoor staan. Optimale aandacht voor uw organisatie!

Standaard kubusblok op maat
Onze standaard kubusblokken zijn te verkrijgen in vele formaten en varianten. Wat dacht u van een kubusblok met een pengat, of op een grappige mini-pallet? Of kies voor een verrassende stansvorm. Welke variant u ook kiest, u kunt elke variatie voordelig laten bedrukken met uw huisstijl. Fullcolour, of met enkele opdrukkleuren. Zo krijgt u altijd een geheel gepersonaliseerd kubusblok!

Al onze standaard kubusblokken worden vervaardigd van FSC-gecertificeerd papier en bedrukt met haarscherpe prints. Met Leoprinting kiest u voor kwaliteit!

Gratis offerte aanvragen
Interesse in het bedrukken van standaard kubusblokken? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan. Dat kan bij Leoprinting eenvoudig online, en het verplicht u tot niets. Klik uw voorkeuren aan: de gewenste oplage, maat en bedrukking, en binnen enkele minuten is uw aanvraag verzonden. Iets anders in gedachten? Neem dan gerust contact met ons op. In overleg is elk ontwerp mogelijk. En bij elke opdracht krijgt u een uiteraard een drukproef vooraf. Dát is Leoprinting!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief