Zelfklevend kubusblok bedrukken

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Formaat 68 x 68 x 68 mm
Bedrukking vellen 1/0 (Enkelzijdig 1 PMS-kleur)
Stel je product verder samen
Sluiten
Motieven zijkanten 1 motief op 4 zijkanten
Bevestig keuzes
Motieven zijkanten 1 motief op 4 zijkanten wijzigen
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking zijkanten 1 PMS-kleur
Bevestig keuzes
Bedrukking zijkanten 1 PMS-kleur wijzigen
Aantal 1000 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
250 Prijs op aanvraag
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Een zelfklevend kubusblok laten bedrukken was nog nooit zo voordelig als bij Leoprinting. En met zo’n handig schrijfblok doet u werkelijk iedere relatie een plezier! Omdat kubusblokken zoveel notitieblaadjes bevatten, blijven ze vaak een langere periode staan op kantoor. Bovendien zijn zelfklevende papiertjes overal op te plakken. Dat betekent dus optimale aandacht voor uw bedrijf!

Kubusblokken in alle soorten en maten
Als u op zoek was naar een kubusblok als relatiegeschenk, dan bent u bij Leoprinting zeker aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u een enorme verscheidenheid aan memoblokjes. Niet alleen zelfklevende kubusblokken, maar ook kubusblokken met een verrassende stansvorm, met een handig pengat of andere originele variaties. Leoprinting is dé specialist in schrijfwaren!

Al onze kubusblokken worden gemaakt van FSC-gecertificeerd papier en bedrukt met technieken conform de ISO-kleurnormering. Kleurechte opdrukken op verantwoorde grondstoffen. Natuurlijk ontvangt bij elke opdracht een drukproef vooraf: zo weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit!

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan
Wacht niet langer met het bestellen van uw eigen, gepersonaliseerde kubusblokken. Bij Leoprinting stellen we graag een gratis offerte voor u op. Vul online een offerteaanvraag in, of neem telefonisch contact met ons op. In overleg met onze specialisten komt u altijd tot het gewenste resultaat. We denken graag met u mee over het perfecte zelfklevende kubusblok. Bij Leoprinting staan creativiteit en kwaliteit voorop!

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief