Combi Box met penhouder

Kies de samenstelling van je product

Dit product is op aanvraag Dit product is op aanvraag
Aantal vellen 25
Bedrukking vellen 1 kleur
Stel je product verder samen
Sluiten
Bedrukking verpakking 1 Kleur
Bevestig keuzes
Bedrukking verpakking 1 Kleur wijzigen
Aantal 2500 wijzigen
Aantal stuks Sluiten
Aantal Prijs per stuk
500 Prijs op aanvraag
1,000 Prijs op aanvraag
2,500 Prijs op aanvraag
5,000 Prijs op aanvraag
10,000 Prijs op aanvraag
25,000 Prijs op aanvraag
50,000 Prijs op aanvraag
All-in bedrag
All-in per stuk
(x)
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
All-in bedrag (excl. BTW)
Incl. instel- en verzendkosten. Excl. BTW
Prijsdetails

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt te allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Combi box met penhouder
Wat is er nu leuker dan een relatie verrassen met een goed cadeau? Een combi box met penhouder is een aanwinst voor ieder kantoor. Het beste schrijfmateriaal, gepersonaliseerd met uw logo of slogan. Voor leuk promotiemateriaal met een praktische insteek bent u bij Leoprinting altijd aan het goede adres. Kijk ook eens bij onze andere combi premium producten en verras uw relaties met een presentje waar ze écht iets aan hebben!


Laat u inspireren

Is een combi box met penhouder niet helemaal wat u zocht? Wij helpen u graag aan de leukste ideeën. Bekijk ons volledige assortiment overzicht of bekijk voorbeelden van promotiemateriaal dat Leoprinting voor andere klanten verzorgde. Tussen de vele voorbeelden vindt u altijd inspiratie voor uw eigen, gepersonaliseerde promotiemateriaal!


Vrijblijvende offerte voor uw combi box met penhouder
Een combi box met penhouder bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Leoprinting. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe voordelig goed promotiemateriaal kan zijn! Wij denken graag met u mee over de beste promotie voor uw bedrijf. En hebt u vragen? Stel ze dan gelijk online in onze LiveChat of neem contact met ons op via telefoon of e-mail.

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting.

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.   

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief