Moods®-book

Maak fans van je klanten

Een Moods®-book is dé manier om uw bedrijf of product bij uw doelgroep betekenis te geven. Door het vertellen van verhalen kunt u mensen betrekken en boeien. Een Moods®-book biedteen perfecte oplossing voor bijvoorbeeld de introductie vaneen nieuw product maar ook het bespreken van een ingewikkelde maar belangrijke boodschap. 


Door deze boodschappen langzaam op te bouwen wordt het herkenbaar en relevant voor de fans. Daarnaast biedt het een goede mogelijkheid om de visie van het bedrijf te vertellen en uit te dragen.

De Leoprinting professionals staan tot uw beschikking

U heeft een idee voor een mooi boek? Dit gaan wij samen met u realiseren.

Lever een kant en klaar ontwerp aan. Indien dat voor u niet mogelijk is, staat de studio van Leoprinting voor u klaar om u te helpen en tot een fraai resultaat te komen.

Wij helpen u met grafische vormgeving, maar ook redactioneel door het creëren van illustraties, fotografie en teksten. Want een goed verhaal vastgelegd in een boek geeft toegevoegd waarde aan uw merk of product. 

Zoekt u inspiratie voor een mooi project kijk dan bij een van onderstaande projecten naar boeken welke wij eerder voor bijvoorbeeld Philips, AutoTrack, Jägermeister en Dyson hebben mogen realiseren. 

Bent u ook geïnteresseerd geraakt? Neem dan gelijk contact op met onze adviseurs via +31(0)72-7112998 of vraag via onderstaande button een offerte op maat aan. 


Offerte aanvragen


Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief