Doppers bedrukken

The bottle is the message


  • Duurzame waterflessen
  • Gemakkelijk mee te nemen
  • Vrolijke kleurenassortiment
  • Optioneel in geschenkverpakking

Dopper Waterflessen

Vijf jaar geleden is uit frustratie over de snelgroeiende plastic soep met o.a. PET flessen in onze oceanen is de Dopper geboren. De Doppers zijn 100% recyclebaar en vrij van schadelijke stoffen, dit maakt de Dopper helemaal BPA-vrij. Dankzij de lichte materialen en de inhoud van 450 ml neem je Dopper Original makkelijk mee voor onderweg, tijdens het sporten of gebruik je hem op kantoor. 


Waarom Doppers gebruiken?

Met de aankoop van een Dopper haal je niet alleen de ideale fles voor kraanwater in huis, maar spaar je ook ongelimiteerd voor karmapunten omdat je direct bijdraagt aan minder plastic afval en meer schoon drinkwater wereldwijd. Daarnaast drink je gezond uit BPA-vrije plastic flessen en komt je logo dagelijks in de spotlight!


Doppers bedrukken

De Dopper Original en de Dopper Solid Steel zijn populaire give-aways tijdens events, als welkomstcadeau voor nieuw personeel en als relatiegeschenken. Kies de kleur van de Dopper die bij jou bedrijfs past en laat vanaf 36 stuks laat je Doppers bedrukken met jou logo of reclameboodschap. Wil je de Dopper inzetten als cadeau? Kies dan voor een luxe Dopper Geschenkverpakking, volledig naar wens gepersonaliseerd. 


Alle kleuren Dopper zijn op het witte ABS vlak te bedrukken in tot 2 kleuren of in Full colour. De Dopper Solid Steel is enkel te bedrukken in Full colour. 


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heb je de ideale drinkfles niet kunnen vinden? Bespreek de wensen dan met één van de medewerkers van Leoprinting en ontdek de mogelijkheden. Of vraag vandaag nog een gratis offerte aan, dan krijgt u binnen 24 uur reactie!