Groeipapier Tafelkaarten

 Product samenstellen
Vanaf € 1,60
1.
Bedrukking wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal
Upload uw bestand op het volgende scherm
Spoedlevering op aanvraag

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch.

 • Product samenstellen
  Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.
 • Direct bestellen of aanvragen
  U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning.
 • Digitale proef
  Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.
 • Levering
  De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!
Lees meer

Omschrijving

Tafelkaarten van groeipapier zijn een gedenkwaardige en groene manier om informatie en branding weer te geven zonder afval achter te laten. Ze zijn volledig naar wens te bedrukken en ideaal voor milieuvriendelijke evenementen, vergaderingen of horecazaken. Ze kunnen worden gemaakt in kalenders, tafelnummers, restaurant tafeltoppers of worden ingezet als informatieve tafelkaart. 


De unieke textuur van zaadpapier wordt altijd opgemerkt, waardoor ze een geweldig hulpmiddel voor branding zijn voor verschillende bedrijven. De ontvangers van deze tafelkaarten hebben een zo een blijvende herinnering.


 • Formaat opgevouwen 121 x 152 x 64 mm 
 • Zaadmix van klassieke wilde bloemen (Bird's Eye, Clarkia, Black Eyed Susan, Sweet Alyssum, Catchfly en Snapdragon) 
 • Kruiden en groenten opties ook beschikbaar op aanvraag

Over ons

Leoprinting

Jouw idee in een uniek promotioneel product. Ontdek de mogelijkheden voor maatproducties van papieren promotionele producten, verzorgt door de specialisten van Leoprinting

Over Leoprinting

Leo Sales Promotions

Impact maken met Give-Aways, Premiums en Relatiegeschenken, bedrukt door Leoprinting. Bestel eenvoudig online, keuze uit een groot assortiment promotionele producten.    Bekijk Sales Promotions

LeoGroup

Net een stap verder gaan? Kom in contact met een van onze adviseurs en bespreek jouw lange termijn doelstellingen op gebied van marketing en communicatie. 

Ga naar Leo-Group.nl

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief