Moods®

It's just a feeling!


  • Bedrukt met uw logo of naam
  • Gepersonaliseerde banderol
  • Opbergvak, sluitelastiek en leeslint
  • Optioneel gepersonaliseerde binnenzijde

Storytelling

Vertel het verhaal van uw bedrijf en geef zo uw klant de beleving. Share het in een Storybook. Verhaal het in tekst, beeld en illustraties. Creëer content wat overtuigt en inspireert. Maak klanten fans van uw bedrijf! Creëer meerwaarde met een Moods® Storybook als relatiegeschenk.  

Maak klanten fans van uw bedrijf 

Moods Storybook is dé manier om uw bedrijf of product bij uw doelgroep betekenis te geven. Door het vertellen van verhalen kunt u mensen betrekken en boeien. Moods Storybook biedt een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld de introductie van een nieuw product maar ook het bespreken van een ingewikkelde maar belangrijke boodschap. Het beste is om deze boodschappen rijkelijk te illustreren. 

 

Zo wordt het herkenbaar en relevant en maakt u fans van uw klanten. Daarnaast biedt het een goede mogelijkheid om de visie van het bedrijf te vertellen en uit te dragen. Een goed verhaal vastgelegd in een boek geeft toegevoegde waarde aan uw merk of product. 


Meer over Moods...

Moods notitieboeken zijn afkomstig uit de productlijn van Moods zelf, een eigentijds lijn op het gebied van Lifestyle & Accessoires. Moods is ontstaan uit een team van designers en marketeers door jarenlange ervaring op dit gebied. Zij realiseren sinds lange tijd projecten voor grote internationale merken onder het motto wij verkopen geen schoenen maar een fijne wandeling. 


Hier komen producten uit voort die je een beleving geven. Een vertaling van hoe jij je voelt, wie je werkelijk bent en in welke gemoedstoestand je verkeert. Dit kan op ieder moment anders zijn. Bijvoorbeeld tijdens reizen, liefde, zaken, vriendschappen of simpelweg gewoon een creatieve bui. 


Vraag vrijblijvend een offerte aan 
Heeft u idee voor een mooi boek? Dit gaan wij samen met u realiseren. Lever een kant en klaar ontwerp aan. Indien dat voor u niet mogelijk is, staat de studio van Leoprinting voor u klaar om u te helpen en tot een fraai resultaat te komen. Wij helpen u met grafische vormgeving, maar ook redactioneel door het creëren van illustraties, fotografie en teksten. Zoekt u inspiratie voor een mooi project kijk dan op onze projectenpagina’s naar boeken welke wij eerder voor onze klanten mochten realiseren. Of neem gelijk contact op met onze adviseurs.