Moods

It's just a feeling!


  • Bedrukt met uw logo of naam
  • Gepersonaliseerde banderol
  • Opbergvak, sluitelastiek en leeslint

Moods notitieboeken zijn afkomstig uit de productlijn van het gelijknamige merk Moods. Een eigentijds merk op het gebied van Lifestyle & Accessoires. Moods is voor reizen, de liefde, zaken, vriendschappen of simpelweg zomaar een creatieve bui...

Meer over Moods...

Moods notitieboeken zijn afkomstig uit de productlijn van Moods zelf, een eigentijds lijn op het gebied van Lifestyle & Accessoires. Moods is ontstaan uit een team van designers en marketeers door jarenlange ervaring op dit gebied. Zij realiseren sinds lange tijd projecten voor grote internationale merken onder het motto wij verkopen geen schoenen maar een fijne wandeling. 

Hier komen producten uit voort die je een beleving geven. Een vertaling van hoe jij je voelt, wie je werkelijk bent en in welke gemoedstoestand je verkeert. Dit kan op ieder moment anders zijn. Bijvoorbeeld tijdens reizen, liefde, zaken, vriendschappen of simpelweg gewoon een creatieve bui. 


Maak klanten fans van uw bedrijf

Een Moods-book is dé manier om uw bedrijf of product bij uw doelgroep betekenis te geven. Door het vertellen van verhalen kunt u mensen betrekken en boeien. Een Moods-book biedt een perfecte oplossing voor bijvoorbeeld de introductie van een nieuw product maar ook het bespreken van een ingewikkelde maar belangrijke boodschap. Door deze boodschappen langzaam op te bouwen wordt het herkenbaar en relevant voor de fans. Daarnaast biedt het een goede mogelijkheid om de visie van het bedrijf te vertellen en uit te dragen. Een goed verhaal vastgelegd in een boek geeft toegevoegde waarde aan uw merk of product. 


Vraag vrijblijvend een offerte aan

U heeft een idee voor een mooi boek? Dit gaan wij samen met u realiseren. Lever een kant en klaar ontwerp aan. Indien dat voor u niet mogelijk is, staat de studio van Leoprinting voor u klaar om u te helpen en tot een fraai resultaat te komen. Wij helpen u met grafische vormgeving, maar ook redactioneel door het creëren van illustraties, fotografie en teksten. Zoekt u inspiratie voor een mooi project kijk dan op onze projectenpagina’s naar boeken welke wij eerder voor onze klanten mochten realiseren. Of neem gelijk contact op met onze adviseurs.