Moods

It's just a feeling!


  • Bedrukt met uw logo of naam
  • Gepersonaliseerde banderol
  • Opbergvak, sluitelastiek en leeslint

Moods notitieboeken zijn afkomstig uit de productlijn van het gelijknamige merk Moods. Een eigentijds merk op het gebied van Lifestyle & Accessoires. Moods is voor reizen, de liefde, zaken, vriendschappen of simpelweg zomaar een creatieve bui...

Meer over Moods...

Moods notitieboeken zijn afkomstig uit de productlijn van Moods zelf, een eigentijds lijn op het gebied van Lifestyle & Accessoires. Moods is ontstaan uit een team van designers en marketeers door jarenlange ervaring op dit gebied. Zij realiseren sinds lange tijd projecten voor grote internationale merken onder het motto wij verkopen geen schoenen maar een fijne wandeling. 


Hier komen producten uit voort die je een beleving geven. Een vertaling van hoe jij je voelt, wie je werkelijk bent en in welke gemoedstoestand je verkeert. Dit kan op ieder moment anders zijn. Bijvoorbeeld tijdens reizen, liefde, zaken, vriendschappen of simpelweg gewoon een creatieve bui. 


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in het bedrukken van notitieboeken? Bespreek uw wensen dan met één van de medewerkers van Leoprinting en ontdek de mogelijkheden. Of vraag vandaag nog een gratis offerte aan, dan krijgt u binnen 24 uur reactie!