Economy schrijfmappen

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: A4 wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
1* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
20 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
100 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Deze schrijfmappen zijn vervaardigd uit echt nerfleder. Dat wil zeggen dat hier niet de toplaag van de huid gebruikt wordt, maar een laag daaronder. Dit wordt afgewerkt met een print. Dat geeft een gelijkwaardige uitstraling en de natuurlijke plooien en oneffenheden zijn weggedrukt.

De schrijfmappen zijn verkrijgbaar in bruin en zwart. Daarnaast kunt u kiezen voor een ritssluiting en een ringmechaniek.

Uiteraard zorgen wij voor een mooie preeg op uw schrijfmappen. U kunt zo op een fraaie manier een logo, maar ook een persoonsnaam weergeven. Daarnaast kunt u de map compleet maken met een schrijfblok en een pen.

Echt leder!
Voor al onze schrijfmappen worden lederen huiden verwerkt. Deze huiden worden op een milieuvriendelijke en plantaardige manier gelooid. Echter is en blijft leer een natuurproduct. Hierdoor zijn kleine oneffenheden, veroorzaakt o.a. door insectenbeten of deels genezen schrammen, soms nog zichtbaar. Ook nekplooien nerftekeningen en kleurverschillen onderstrepen de echtheid van dit natuur-en kwaliteitsproduct.