Polsbandjes bedrukken

Promotioneel en functioneel


  • Veiligheidssluiting naar keuze
  • Enkel of dubbelzijdig bedrukt
  • Diverse kleuren

Polsbandjes en Festivalbandjes bedrukken

Een veel gebruikt promotioneel item tijdens toegangscontroles op evenementen. Deze festivalbandjes zijn functioneel en promotioneel tegelijk. De bezoeker neemt het bandje mee naar huis van het festival en wordt vaak nog dagen daarna gedragen ter herinnering. Deze polsbandjes en festivalbandjes zijn er in diverse materialen, kleuren en uitvoeringen. 


De sublimatie festivalbandjes zijn te enkel- of dubbelzijdig volledig full colour te bedrukken. Daarnaast zijn er de Taggy festivalbandjes in 8 verschillende kleuren polyester en te bedrukken met jou logo en tekst. Maak vervolgens jou eigen samengestelde festivalbandjes af met een veiligheidssluiting in de vorm van een metalen balletje of kunststof sluiting, hierbij heb je keuze uit maar liefst 8 verschillende kleuren.


Polsbandjes hergebruiken?

Naast de klassieke papieren budget polsbandjes biedt Leoprinting ook pols- en festivalbandjes aan van groeipapier. De ontvanger kan na gebruik deze polsbandjes planten om hiermee een mix van bloemen tot groei te laten komen. Echt iets voor events en festivals met een groene boodschap!