Rituals Relatiegeschenken

Meer dan een cadeau


  • Luxe geschenkverpakkingen
  • Zes verschillende stijlen
  • Voor man en vrouw

Luxe Cadeaupakketten

De producten van RITUALS zijn onderdeel van verschillende Oosterse rituelen. Om deze verschillende ritualen volledig te kunnen beleven zijn de RITUALS cadeaupakketten in diverse maten samengesteld. Van klein verwenpakket om iemand te bedanken tot een grote gift set voor een speciale gelegenheid. 


Verwenpakketten voor mannen of vrouwen

Laat als bedrijf een unieke indruk achter met de RITUALS cadeaupakketten. Verras en verwen zakenrelaties of personeelsleden, geschikt voor zowel de vrouwelijke als mannelijke ontvanger. Voor ieder soort relatie een geschikt pakket, je kunt kiezen voor een klein of groot cadeaupakket in diverse aantallen. Zo is er voor iedere gelegenheid een RITUALS verwenpakket.


Snel en eenvoudig

Heb je het RITUALS verwenpakket snel nodig? Dit is geen enkel probleem. De RITUALS cadeaupakketten heeft u na een directe bestelling of akkoord op de offerte binnen enkele dagen op het gewenste afleveradres. 


Vraag vrijblijvend een offerte aan

Heeft u interesse in eindejaarsgeschenken? Bespreek uw wensen dan met één van de medewerkers van Leoprinting en ontdek de mogelijkheden. Of vraag vandaag nog een gratis offerte aan!