Recycled memoblok met omslag

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 50 x 75 mm (eerst genoemde formaat is lijmzijde) wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Kies voor een recycled memoblok met omslag en laat zien dat uw bedrijf om het milieu geeft! Door uw relaties te verrassen met een milieuvriendelijk alternatief voor gebleekt papier geeft u niet alleen handige schrijfwaren weg, u toont ook dat u nadenkt over de toekomst. Bij Leoprinting bedrukken we deze recycled memoblokken met omslag bovendien voor u met de mooiste prints! Wat dacht u van zo’n memoblok met uw logo of tekst?

Naast een recycled memoblok met een dunne omslag, kunt u ook kiezen voor een recycled memoblok met hardcover omslag. Of voor een standaard blok, zonder omslag. Bij Leoprinting vindt u altijd een ruime keuze in schrijfwaren van gerecycled papier. En weet u niet zeker welke variant het beste bij uw bedrijf past? Neem dan gerust contact met ons op! Wij adviseren u graag.

Het milieuvriendelijke alternatief
Een recycled memoblok met omslag is gemaakt van ongebleekt papier en karton. Bij de productie van deze memoblokken zijn geen oplosmiddelen en chloor gebruikt en belast men het milieu dus zo min mogelijk. Bovendien hoeven er geen bomen gekapt te worden voor deze memoblokken: afvalpapier wordt eenvoudig omgezet in verse, nieuwe memoblaadjes.

Vraag vandaag nog een offerte aan!
Bent u overtuigd van de overwaarde van gerecycled papier? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog een offerte aan voor een gepersonaliseerd recycled memoblok met omslag. Kies het gewenste formaat, het aantal vellen en geef aan hoeveel kleuren u in uw bedrukking wilt. Binnen een paar muisklikken is uw offerteaanvraag verzonden. En binnen 24 uur kunt u een reactie van ons verkoopteam verwachten! Zo gemakkelijk bestelt u een op maat gemaakt recycled memoblok met omslag. Bij Leoprinting natuurlijk!