Recycled standaard blok

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 50 x 75 mm (eerst genoemde formaat is lijmzijde) wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Met een recycled standaard blok belast u het milieu niet met uw relatiegeschenken. Deze schrijfblokjes zijn verkrijgbaar in vele formaten en kunnen offset worden bedrukt met 1 tot maar liefst 5 kleuren. Kiest u voor een variant met 25, 50 of 100 vellen? Het is allemaal mogelijk bij Leoprinting. Bij ons laat u altijd een recycled standaard blok op maat maken, precies naar de wensen van uw bedrijf!

Milieuvriendelijk gerecycled papier
Kiest u voor gerecycled papier, dan kiest u voor een milieuvriendelijk alternatief voor standaard, gebleekt papier. Bij de productie van gerecycled papier worden geen belastende oplosmiddelen of chloor gebruikt. Daarnaast hoeven er geen bomen gekapt te worden voor dit soort schrijfblokken – afvalpapier wordt efficiënt omgezet in nieuwe memoblaadjes. Laat dus zien dat uw bedrijf begaan is met het milieu en kies voor een recycled standaard blok!

Wilt u wel gerecycled papier, maar is een standaard blok niet helemaal wat u zocht? Bij Leoprinting hebben we vele schrijfwaren gemaakt van gerecycled papier. Wat dacht u van een recycled memoblok met een hardcover omslag?

Advies over uw relatiegeschenken
Bij Leoprinting kunt u naast een ruime keuze in relatiegeschenken altijd rekenen op professioneel advies. Wij produceren niet alleen uw premiums, we denken ook graag met u mee over het ontwerp ervan. Ook adviseren we u graag of een recycled standaard blok voor uw bedrijf de juiste keuze is. Met onze jarenlange ervaringen in de productie van relatiegeschenken weten we, samen met u, altijd de juiste communicatiedrager neer te zetten! Vraag vandaag nog een offerte aan, of neem bij vragen gerust contact met ons op.