Kubusblokken gestanst

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 95 x 95 x 40 mm wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een gestanst kubusblok is een relatiegeschenk waarmee u zeker de aandacht trekt. Naast alle standaard memoblokken zal uw bedrijfslogo eruit springen op een kubusblok met een verrassende vorm! Omdat kubusblokken vaak lang blijven staan op kantoor, is dit dé manier om uw bedrijf in de kijker te spelen. Leoprinting is al jaren lang specialist in het produceren en bedrukken van gestanste kubusblokken. Verras uzelf én uw relaties!

Kiezen voor kwaliteit
Kiest u voor gestanste kubusblokken van Leoprinting, dan weet u zeker dat u kiest voor kwaliteit. Omdat wij al onze schrijfwaren in eigen beheer produceren, kunnen we de prijzen voor u laag houden, maar toch hoogwaardige prints afleveren. Alle opdrukken voldoen aan de ISO-kleurnormering en onze kubusblokken zijn stuk voor stuk gemaakt van FSC-gecertificeerd papier.

En is een gestanst kubusblok toch niet helemaal wat u zocht? Bij Leoprinting hebben we een groot assortiment kubusblokken voor u, die we graag voor u personaliseren. U vindt altijd iets dat exact bij uw bedrijf past. Of neem contact met ons op en laat u adviseren door één van onze specialisten!

Gratis offerte en proefdruk
Bij Leoprinting zijn we graag transparant over onze prijzen. Afhankelijk van de door u gewenste opdruk en oplage, kunnen we altijd een interessante prijsopgave voor u maken. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek onze aantrekkelijke druktarieven! Binnen 24 uur hebt u een reactie van ons verkoopteam.