Standaard kubusblok bedrukken

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 100 x 100 x 100 mm wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
100* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
250 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een verrassend relatiegeschenk? Laat eens een standaard kubusblok bedrukken bij Leoprinting. Een kubusblok biedt vijf grote vlakken waarop u uw boodschap perfect kunt overbrengen. Iedere keer als uw relaties een notitieblaadje pakken, worden ze herinnerd aan uw bedrijf! En omdat een kubusblok zoveel notitieblaadjes bevat, blijven ze vaak jarenlang op een centrale plek op kantoor staan. Optimale aandacht voor uw organisatie!

Standaard kubusblok op maat
Onze standaard kubusblokken zijn te verkrijgen in vele formaten en varianten. Wat dacht u van een kubusblok met een pengat, of op een grappige mini-pallet? Of kies voor een verrassende stansvorm. Welke variant u ook kiest, u kunt elke variatie voordelig laten bedrukken met uw huisstijl. Fullcolour, of met enkele opdrukkleuren. Zo krijgt u altijd een geheel gepersonaliseerd kubusblok!

Al onze standaard kubusblokken worden vervaardigd van FSC-gecertificeerd papier en bedrukt met haarscherpe prints. Met Leoprinting kiest u voor kwaliteit!

Gratis offerte aanvragen
Interesse in het bedrukken van standaard kubusblokken? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan. Dat kan bij Leoprinting eenvoudig online, en het verplicht u tot niets. Klik uw voorkeuren aan: de gewenste oplage, maat en bedrukking, en binnen enkele minuten is uw aanvraag verzonden. Iets anders in gedachten? Neem dan gerust contact met ons op. In overleg is elk ontwerp mogelijk. En bij elke opdracht krijgt u een uiteraard een drukproef vooraf. Dát is Leoprinting!