Hard cover memoboxen bedrukken

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 80 x 80 x 80 mm wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een origineel relatiegeschenk? Laat eens hard cover memoboxen bedrukken bij Leoprinting en verras uw relaties met iets wat ze goed kunnen gebruiken! Want wie heeft er nu niet een memobox op zijn bureau staan? Handig om even een snelle notitie te maken, of om uzelf te herinneren aan die ene afspraak.

Bij Leoprinting bestelt u uw memoboxen gemakkelijk online. U laat ze bovendien voordelig personaliseren met de mooiste opdrukken. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Vele originele ontwerpen
Onze hard cover memoboxen zijn verkrijgbaar in veel verrassende designs. Zo vindt u altijd een ontwerp dat precies bij uw huisstijl aansluit. De memobox is standaard gevuld met meer dan 300 memoblaadjes van 9,5 bij 9,5 cm. De memobox wordt enkelzijdig fullcolour bedrukt en voorzien van een hoogglanzende UV-lak laag. Wilt u advies over een passend ontwerp? Onze specialisten denken graag met u mee! Neem gerust contact met ons op.

Geef uw bedrijf zichtbaarheid!
Op zoek naar dé manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen? Dan is een hard cover memobox een slimme keuze. Deze memobox blijft namelijk gemiddeld genomen lang op een bureau staan en geeft uw bedrijf daarmee de aandacht die het verdient! Bij elke notitie zal uw relatie op een positieve manier herinnerd worden aan uw bedrijf. En wilt u een memobox laten bedrukken, maar is een hard cover memobox niet helemaal wat u zoekt? Kijk dan eens bij onze andere Memoboxen!