Memobox bedrukken

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 100x 100 x 50mm wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een memobox laten bedrukken is een leuk idee voor uw relatiegeschenken. Niet alleen krijgt uw bedrijf de aandacht die het verdient, u biedt uw klanten ook nog een handig memoboxje. Dat zullen ze met plezier gebruiken! Met Leoprinting laat u eenvoudig en voordelig een gepersonaliseerde memobox maken voor uw organisatie. Wij bedrukken uw relatiegeschenken met de mooiste fullcolour prints!

Op zoek naar een memobox met een verrassende look? Bij Leoprinting hebben we de meest uiteenlopende memoboxen: van memoboxen met pen tot combi memoboxen met handige extra’s. U kiest welke variant het beste bij uw bedrijf past.

Professioneel advies
Wilt u advies over het ontwerp van uw eigen memobox? Bij Leoprinting vinden we het erg belangrijk dat uw relatiegeschenken perfect aansluiten bij uw huisstijl. En hebt u nog geen huisstijl gedefinieerd? Onze specialisten helpen u graag met een design dat de waarden van uw bedrijf goed overbrengt. Wij helpen u graag van idee naar concept! Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vraag vandaag nog een offerte aan!
Interesse in het bedrukken van memoboxen? Vraag dan direct een gratis offerte aan en ontdek hoe voordelig u een gepersonaliseerde give-away kunt laten maken! Binnen 24 uur hebt u een reactie van onze verkoopafdeling.