Memobox met pen bedrukken

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 130 x 90 mm wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Memobox met pen bedrukken
Op zoek naar leuk promotiemateriaal voor uw bedrijf? Bij Leoprinting kunt u nu een memobox met pen laten bedrukken in uw eigen huisstijl. Een origineel cadeau voor relaties of voor potentiële klanten! Ook als een memobox met pen niet helemaal past bij uw bedrijf, heeft Leoprinting tal van alternatieven. Denk eens aan een tissuebox laten bedrukken, of een mooi notitieblok! Bij Leoprinting vindt u altijd de juiste communicatiedrager voor uw boodschap.

Dé specialist in het bedrukken van relatiegeschenken
Kiest u voor een memobox met pen van Leoprinting, dan kiest u voor de mooiste schrijfwaren van absolute topkwaliteit. En voor gunstige prijzen! Met onze geavanceerde druktechnieken kunnen wij uw bedrijfslogo optimaal naar voren laten komen op ons promotiemateriaal. Al het drukwerk wordt in eigen beheer vervaardigd, waardoor wij de kwaliteit zelf kunnen beheren en flexibel in kunnen spelen op uw wensen. Onze medewerkers staan bovendien altijd voor u klaar met vakkundig advies!

Snel een offerte aanvragen
Interesse in onze memoboxen met pen? Vraag online een offerte aan. Selecteer een product, formaat, uw kleuren en het gewenste aantal en laat uw contactgegevens bij ons achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op en doen u een gepast voorstel, compleet met uitgebreide offerte.

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en het laatste nieuws op het gebied van promotiemateriaal? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!