Memobox met pen bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Memobox met pen bedrukken
Op zoek naar leuk promotiemateriaal voor uw bedrijf? Bij Leoprinting kunt u nu een memobox met pen laten bedrukken in uw eigen huisstijl. Een origineel cadeau voor relaties of voor potentiële klanten! Ook als een memobox met pen niet helemaal past bij uw bedrijf, heeft Leoprinting tal van alternatieven. Denk eens aan een tissuebox laten bedrukken, of een mooi notitieblok! Bij Leoprinting vindt u altijd de juiste communicatiedrager voor uw boodschap.

Dé specialist in het bedrukken van relatiegeschenken
Kiest u voor een memobox met pen van Leoprinting, dan kiest u voor de mooiste schrijfwaren van absolute topkwaliteit. En voor gunstige prijzen! Met onze geavanceerde druktechnieken kunnen wij uw bedrijfslogo optimaal naar voren laten komen op ons promotiemateriaal. Al het drukwerk wordt in eigen beheer vervaardigd, waardoor wij de kwaliteit zelf kunnen beheren en flexibel in kunnen spelen op uw wensen. Onze medewerkers staan bovendien altijd voor u klaar met vakkundig advies!

Snel een offerte aanvragen
Interesse in onze memoboxen met pen? Vraag online een offerte aan. Selecteer een product, formaat, uw kleuren en het gewenste aantal en laat uw contactgegevens bij ons achter. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op en doen u een gepast voorstel, compleet met uitgebreide offerte.

Wilt u op de hoogte blijven van onze acties en het laatste nieuws op het gebied van promotiemateriaal? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting Nederland B.V. levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.