Memobox met z-notes bedrukken

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 80x80x80mm wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een memobox met z-notes laten bedrukken? Dat doet u natuurlijk bij Leoprinting! Deze handige boxjes zijn een aanwinst voor ieder kantoor. De memobox is standaard gevuld met meer dan 300 memoblaadjes van 9,5 bij 9,5 cm. Daarnaast zitten er aan de zijkant handige zelfklevende z-notes. De memobox wordt enkelzijdig fullcolour bedrukt en voorzien van een hoogglanzende UV-lak laag. Iets voor uw bedrijf? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

Zet uw bedrijf op de kaart
Een memobox met z-notes is dé manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Wie heeft er nu geen memobox op de hoek van zijn bureau staan? Door het langdurige gebruik van memoboxen vormen ze het perfecte relatiegeschenk. Uw klant zal met plezier aan uw samenwerking terugdenken, iedere keer als hij een notitie maakt! En door de handige z-notes zal dit memoblok het standaard memoblok al snel vervangen. Liever een ander type memobox? Ons assortiment bevat veel verschillende varianten.

Gratis advies over ontwerp
De dienstverlening van Leoprinting gaat verder dan het simpelweg bedrukken van memoboxen. Als specialist in het verzorgen van bedrijfscommunicatie denken we graag met u mee. Over het ontwerp van een gepersonaliseerde memobox met z-notes, of over de keuze van het juiste relatiegeschenk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, en ontdek wat Leoprinting voor uw organisatie kan betekenen!