Memobox met z-notes bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Een memobox met z-notes laten bedrukken? Dat doet u natuurlijk bij Leoprinting! Deze handige boxjes zijn een aanwinst voor ieder kantoor. De memobox is standaard gevuld met meer dan 300 memoblaadjes van 9,5 bij 9,5 cm. Daarnaast zitten er aan de zijkant handige zelfklevende z-notes. De memobox wordt enkelzijdig fullcolour bedrukt en voorzien van een hoogglanzende UV-lak laag. Iets voor uw bedrijf? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan!

Zet uw bedrijf op de kaart
Een memobox met z-notes is dé manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Wie heeft er nu geen memobox op de hoek van zijn bureau staan? Door het langdurige gebruik van memoboxen vormen ze het perfecte relatiegeschenk. Uw klant zal met plezier aan uw samenwerking terugdenken, iedere keer als hij een notitie maakt! En door de handige z-notes zal dit memoblok het standaard memoblok al snel vervangen. Liever een ander type memobox? Ons assortiment bevat veel verschillende varianten.

Gratis advies over ontwerp
De dienstverlening van Leoprinting gaat verder dan het simpelweg bedrukken van memoboxen. Als specialist in het verzorgen van bedrijfscommunicatie denken we graag met u mee. Over het ontwerp van een gepersonaliseerde memobox met z-notes, of over de keuze van het juiste relatiegeschenk. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek, en ontdek wat Leoprinting voor uw organisatie kan betekenen!

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!