Blocnote in omslag met afgeronde hoeken bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Een blocnote is een voorwerp dat dagelijks op vele kantoren gebruikt wordt. Op zoek naar het ideale relatiegeschenk? Laat dan een blocnote in omslag met afgeronde hoeken bedrukken bij Leoprinting! Met deze stijlvolle blocnotes laat u op geheel eigen wijze uw waardering blijken aan collega’s, relaties of potentiële klanten. Én zorgt u tegelijkertijd ook voor duurzame promotie voor uw bedrijf! Sla dus twee vliegen in één klap en laat blocnotes in omslag met afgeronde hoeken bedrukken bij Leoprinting.

Langdurige aandacht voor uw bedrijf
Het voordeel van fijne blocnotes is dat ze voor langere tijd gebruikt worden. Gebruikers van deze notitieboekjes dragen ze altijd bij zich, en zorgen er dus ongemerkt voor dat uw bedrijf alle aandacht krijgt die het verdient! Onze blocnotes in omslag met afgeronde hoeken zijn te verkrijgen in formaten van A7 tot maar liefst A4 en zijn dus naar alle voorkeuren aan te passen. Ook de oplage kiest u zelf: uiteraard profiteert u van staffelkorting naarmate de oplage hoger wordt, maar ook kleinere hoeveelheden zijn mogelijk.

Kies voor complete service
Waarom zou u uw blocnotes in omslag met afgeronde hoeken bij Leoprinting laten bedrukken? Dat is simpel. Bij ons kiest u namelijk voor de beste kwaliteit producten, een snelle afhandeling en geavanceerde druktechnieken. Tegen scherpe prijzen! Bij Leoprinting profiteert u bovendien ook direct mee van de in-house expertise die onze specialisten over de jaren vergaard hebben. Ze denken graag met u mee over een ontwerp waarbinnen uw bedrijf optimaal uit de verf komt. Neem gerust contact met ons op, of vraag direct een gratis offerte aan!

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting Nederland B.V. levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.