Blocnote in omslag met afgeronde hoeken bedrukken

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: A7 (74 x 105 mm) wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een blocnote is een voorwerp dat dagelijks op vele kantoren gebruikt wordt. Op zoek naar het ideale relatiegeschenk? Laat dan een blocnote in omslag met afgeronde hoeken bedrukken bij Leoprinting! Met deze stijlvolle blocnotes laat u op geheel eigen wijze uw waardering blijken aan collega’s, relaties of potentiële klanten. Én zorgt u tegelijkertijd ook voor duurzame promotie voor uw bedrijf! Sla dus twee vliegen in één klap en laat blocnotes in omslag met afgeronde hoeken bedrukken bij Leoprinting.

Langdurige aandacht voor uw bedrijf
Het voordeel van fijne blocnotes is dat ze voor langere tijd gebruikt worden. Gebruikers van deze notitieboekjes dragen ze altijd bij zich, en zorgen er dus ongemerkt voor dat uw bedrijf alle aandacht krijgt die het verdient! Onze blocnotes in omslag met afgeronde hoeken zijn te verkrijgen in formaten van A7 tot maar liefst A4 en zijn dus naar alle voorkeuren aan te passen. Ook de oplage kiest u zelf: uiteraard profiteert u van staffelkorting naarmate de oplage hoger wordt, maar ook kleinere hoeveelheden zijn mogelijk.

Kies voor complete service
Waarom zou u uw blocnotes in omslag met afgeronde hoeken bij Leoprinting laten bedrukken? Dat is simpel. Bij ons kiest u namelijk voor de beste kwaliteit producten, een snelle afhandeling en geavanceerde druktechnieken. Tegen scherpe prijzen! Bij Leoprinting profiteert u bovendien ook direct mee van de in-house expertise die onze specialisten over de jaren vergaard hebben. Ze denken graag met u mee over een ontwerp waarbinnen uw bedrijf optimaal uit de verf komt. Neem gerust contact met ons op, of vraag direct een gratis offerte aan!