Combi sets met pen

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Combi sets met pen zijn een leuke optie als u op zoek bent naar een relatiegeschenk met een twist. Met deze complete schrijfoplossingen doet u iedere relatie of klant een plezier. Ze bieden schrijfmaterialen in verschillende formaten en handige labels om pagina’s mee te markeren. En met de toegevoegde pen hebt u alles bij de hand! Door hun compacte formaat zijn onze combi sets met pen makkelijk mee te nemen. In de auto, op klantenbezoek of gewoon op kantoor: gebruik deze kans om uw bedrijf overal zichtbaarheid te geven!

Leoprinting is kiezen voor kwaliteit
Kiest u voor combi sets met pen van Leoprinting, dan weet u zeker dat u kiest voor de mooiste relatiegeschenken die met zorg afgewerkt worden. Wij selecteren altijd de beste producten voor u en steken veel tijd en aandacht in de bedrukking ervan. Wij gaan altijd voor het mooiste eindresultaat! Graag overleggen we met u over nieuwe manieren om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Onze professionals hebben altijd de leukste ideeën die bewezen effectief zijn om uw bedrijf te profileren binnen uw markt.

Stuur mij een vrijblijvende offerte
Benieuwd geworden naar onze combi sets met pen? Vraag dan gratis een offerte aan. Dat kan bij Leoprinting snel en gemakkelijk online. Ons verkoopteam zit voor u klaar en reageert altijd binnen 24 uur. Stelt u prijs op persoonlijk contact? U kunt ons ook telefonisch bereiken op 072-7112998. Wij informeren u dan graag over de mogelijkheden voor uw bedrijf, en maken met u een plan van aanpak. Altijd de beste ideeën om uw bedrijf op de kaart te zetten!

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting Nederland B.V. levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.