Gestanst notitieblok bedrukken

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: A7 (74 x 105 mm) wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een gestanst notitieblok laten bedrukken is een geweldig idee als u op zoek bent naar een mooi relatiegeschenk. Een mooi vormgegeven notitieblok slaat altijd aan bij zakenrelaties en is een gewild item op kantoren. Leoprinting is uw partner bij het bedrukken van gestanste notitieblokken: naast een ruim assortiment notitieblokken en andere originele relatiegeschenken profiteert u bij ons van topkwaliteit bedrukkingen. Samen met onze klanten realiseren we al jaren de mooiste relatiegeschenken!

Zet uw bedrijf op de kaart
Een gestanst notitieblok is een bijzondere kans om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Door de speciale vorm van deze notitieblokken vallen ze extra op! Bij Leoprinting hebben we een ruime keuze in stansen, en kunnen we zelfs een op maat gemaakte stans voor u verzorgen. In combinatie met onze topkwaliteit bedrukkingen maakt een gestanst notitieblok altijd indruk bij relaties of potentiële klanten. Bij iedere notitie worden ze op een positieve manier herinnerd aan uw bedrijf!

Voordelig een gestanst notitieblok laten bedrukken
Omdat bij Leoprinting alle bedrukkingen in-house vervaardigd worden, kunnen we uw gestanste notitieblokken altijd tegen scherpe prijzen bedrukken. Uiteraard profiteert u van nóg scherpere prijzen als u in grote oplagen bestelt, maar in principe is elke oplage mogelijk. Van 500 tot maar liefst 50.000!

En wilt u graag advies over de vertaling van uw huisstijl naar relatiegeschenken? Onze ervaren medewerkers helpen u graag. Ze luisteren naar uw wensen en weten altijd manieren om uw boodschap zo effectief mogelijk te communiceren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor het bedrukken van gestanste notitieblokken!

Alternatieve producten