Notitieblok kopgehecht bedrukt

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Op zoek naar een manier om uw bedrijf positief onder de aandacht te brengen? Wat dacht u van een notitieblok kopgehecht met omslag? Deze notitieblokken hebben een mooie omslag, die de notitiepagina’s altijd in goede staat houden. Dat maakt ze een geliefd item op ieder kantoor! De beschermende omslag geeft een prachtig groot oppervlak om uw boodschap op te communiceren. Kies dus voor kopgehechte notitieblokken met omslag en laat Leoprinting ze voor u bedrukken!

Altijd een bron van inspiratie
Onze notitieblokken kopgehecht met omslag zijn slechts één van de mogelijkheden die Leoprinting biedt op het gebied van bedrukte relatiegeschenken. Dankzij onze vele jaren ervaring in onze branche weten we u altijd de meest succesvolle opties te bieden. We kennen uw markt en weten hoe we uw boodschap het beste over kunnen brengen op klanten, potentiële klanten en andere relaties. Voor een eerste kennismaking kunt u eens een kijkje nemen tussen de voorbeelden van bedrukkingen die Leoprinting voor klanten realiseerde.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!
Wilt u op korte termijn uw notitieblokken met omslag gaan uitdelen? Vraag dan vandaag nog uw offerte aan en ontdek hoe snel wij uw relatiegeschenken kunnen realiseren. Binnen 24 uur hebt u al een reactie op uw offerteaanvraag en kunnen we voor u aan de slag. Onze specialisten zitten bovendien altijd vol ideeën om uw logo of huisstijl zo mooi mogelijk uit de verf te laten komen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Graag wisselen we met u van gedachten over de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting Nederland B.V. levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.