Notitieblok kopgehecht bedrukt

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: A7 (74 x 105 mm) wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Op zoek naar een manier om uw bedrijf positief onder de aandacht te brengen? Wat dacht u van een notitieblok kopgehecht met omslag? Deze notitieblokken hebben een mooie omslag, die de notitiepagina’s altijd in goede staat houden. Dat maakt ze een geliefd item op ieder kantoor! De beschermende omslag geeft een prachtig groot oppervlak om uw boodschap op te communiceren. Kies dus voor kopgehechte notitieblokken met omslag en laat Leoprinting ze voor u bedrukken!

Altijd een bron van inspiratie
Onze notitieblokken kopgehecht met omslag zijn slechts één van de mogelijkheden die Leoprinting biedt op het gebied van bedrukte relatiegeschenken. Dankzij onze vele jaren ervaring in onze branche weten we u altijd de meest succesvolle opties te bieden. We kennen uw markt en weten hoe we uw boodschap het beste over kunnen brengen op klanten, potentiële klanten en andere relaties. Voor een eerste kennismaking kunt u eens een kijkje nemen tussen de voorbeelden van bedrukkingen die Leoprinting voor klanten realiseerde.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan!
Wilt u op korte termijn uw notitieblokken met omslag gaan uitdelen? Vraag dan vandaag nog uw offerte aan en ontdek hoe snel wij uw relatiegeschenken kunnen realiseren. Binnen 24 uur hebt u al een reactie op uw offerteaanvraag en kunnen we voor u aan de slag. Onze specialisten zitten bovendien altijd vol ideeën om uw logo of huisstijl zo mooi mogelijk uit de verf te laten komen. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Graag wisselen we met u van gedachten over de mogelijkheden voor uw bedrijf!