Notitieblok met elastiek

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 90 x 145 mm wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Notitieblok met elastiek
Een notitieblok met elastiek is een geschenk dat iedereen binnen uw relaties kan gebruiken. Wie vindt het nu niet leuk om een mooi notitieblok van goede kwaliteit te krijgen? Bij Leoprinting bedrukken we voordelig notitieblokken met uw bedrijfslogo of andere reclame-uitingen. Naast notitieblokken met elastiek hebben we ook mooie hard cover notitieblokken, of kleine notitieboekjes met pen voor u in ons assortiment. Allemaal volledig te personaliseren met uw boodschap!

Ontwerp uw eigen notitieblok met elastiek
Leoprinting heeft ruime ervaring met het bedrukken van notitieblokken voor reclamedoeleinden. Creativiteit en kwaliteit staan bij ons voorop: wij helpen u graag het mooiste notitieblok te ontwerpen, dat volledig past bij uw reclamestrategie. U kunt kiezen u een opdruk in 1, 2 of 3 kleuren. Of gaat u liever voor een fullcolour opdruk? Bij Leoprinting is niets te gek. Informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Offerte en contact
Hebt u interesse in onze notitieblokken met elastiek? Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe betaalbaar onze drukservices zijn. Of neem bij vragen contact op met onze deskundige medewerkers. Dat kan online via onze LiveChat, maar ook via telefoon of e-mail. Wij streven ernaar om uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden!

Alternatieve producten