Wire-O gebonden notitieblok specials

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: A6 (105 x 148 mm) wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een Wire-O gebonden notitieblok is altijd een leuk cadeau om weg te geven. Of om te krijgen! Onze Wire-O gebonden notitieblok specials bieden altijd een bijzondere variatie op de standaard Wire-O notitieblokken. Wat dacht u van een op maat gemaakte omslag, of toegevoegde memonotes? Welke special u ook kiest, u profiteert altijd van de voordelen van de handige Wire-O ringband. Met de Wire-O gebonden notitieblok specials komt u altijd verrassend voor de dag. Wat een leuke manier om relaties aan uw bedrijf te herinneren!

Gratis advies over grafische vormgeving
Kiest u voor de Wire-O gebonden notitieblok specials van Leoprinting, dan kiest u automatisch voor onze complete dienstverlening. Daarbij is advies over de grafische vormgeving van uw notitieblokken gratis inbegrepen. Samen met u kijken we naar de beste manieren om uw bedrijf in uw relatiegeschenken naar voren te laten komen. Hebt u hier zelf ideeën over, of laat u het liever aan onze specialisten over? Het is allemaal mogelijk bij Leoprinting.

Vraag vandaag nog een offerte aan!
Hebt u interesse in onze Wire-O gebonden notitieblok specials? Twijfel dan niet en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Een aanvraag invullen kan gemakkelijk online en is binnen enkele minuutjes gepiept. U hebt altijd binnen 24 uur een reactie: ons verkoopteam informeert u graag over de mogelijkheden. Liever een persoonlijk gesprek? Bel ons dan gerust op 072-7112998. Onze specialisten overleggen graag met u om samen tot het beste resultaat te komen!