Gestanst schrijfblok bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Wilt u een schrijfblok laten bedrukken, maar bent u op zoek naar iets wat echt in het oog springt? Kies dan voor een gestanst schrijfblok. Hiermee hebt u nog steeds de handige eigenschappen van een standaard schrijfblok, maar dan in een opvallende vorm! Schrijfblokken zijn populaire relatiegeschenken: waar andere promotieartikelen vaak in een la verdwijnen, worden schrijfblokken over het algemeen gretig gebruikt. Voor langere tijd! Ze zijn dus bij uitstek geschikt als promotiemateriaal.

Gestanste schrijfblokken op maat
Bij Leoprinting hebben we de materialen, de expertise en de capaciteiten om het perfecte schrijfblok voor uw bedrijf te maken. Met een grote diversiteit aan stansvormen kunnen we een afgemeten ontwerp voor u maken. U kunt zelf ideeën aanleveren voor het design, maar u kunt ook gebruik maken van de kennis en ervaring van onze medewerkers. Zowel voor de omslag als voor het binnenmateriaal van het schrijfblok zijn bedrukkingen in 1, 2, 3 kleuren of full colour mogelijk.

Uw schrijfblokken snel en gratis bezorgd
Een voordeel van gestanste schrijfblokken bestellen bij Leoprinting is onze snelle afhandeling. Het bedrukken van schrijfblokken gebeurt in eigen beheer, waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast kunnen we altijd flexibel inspringen op uw wensen. De verzending van onze schrijfblokken is bovendien helemaal gratis!

Meer weten?
Wilt u meer informatie over het bedrukken van gestanste schrijfblokken? Onze medewerkers vertellen u graag meer over mogelijkheden op het gebied van stansvormen, afmetingen en kleurstellingen. Neem gerust contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan!

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting Nederland B.V. levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.