Wire-O gebonden schrijfblok bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Op zoek naar een mooi gebonden schrijfblok als relatiegeschenk? Kies dan voor kwalitatieve schrijfblokken van het merk Wire-O en laat ze bij Leoprinting voordelig bedrukken met uw eigen logo of pakkende slogan. Wire-O schrijfblokken zijn handige notitieblokken met een ringband, die het makkelijk maakt om te bladeren of om even een blaadje uit te scheuren. Naast de standaard rechthoekige schrijfblokken maakt Wire-O ook verrassende gestanste schrijfblokken. Ook deze kunt u laten bedrukken bij Leoprinting!

Schrijfblokken voor elk budget, in elke oplage
Door het enorme assortiment schrijfmaterialen van Leoprinting vindt u bij ons altijd de ideale variant, die aansluit bij de uitstraling van uw bedrijf. Wij kunnen bovendien altijd flexibel inspelen op uw wensen. Voor elk budget is er een mooi schrijfblok te bedenken: of u nu op zoek bent naar een give-away met een oplage van 500 of van wel 50.000.

Is een Wire-O schrijfblok iets voor uw bedrijf?
De professionals van Leoprinting staan altijd voor u klaar met gepast advies. Ze helpen u graag uw communicatiestrategie te vertalen naar een mooi relatiegeschenk. Omdat ze jarenlange ervaring hebben in het bedrukken van give-aways voor bedrijven in velerlei branches, weten ze precies welke producten het beste aanslaan bij welke doelgroep. Ze adviseren u graag over het juiste product, of dat nu een Wire-O schrijfblok is of juist iets heel anders. Neem contact met ons op voor meer informatie, of vraag direct een gratis offerte aan op onze website.

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting Nederland B.V. levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.