Shoppers

Categorieën

Meer informatie

Shoppen en je aankopen meenemen in een plastic tas? Liever niet! Bij Leoprinting is men zich bewust van de vervuiling die plastic met zich mee brengt en kijkt daarom graag naar alternatieven: herbruikbare katoenen tassen, praktisch opvouwbare winkeltassen, jute en vilten tassen. Alle soorten en maten Shopper tassen hebben een eigen identiteit.


Bij de populaire katoenen tassen heeft u de keuze tussen korte of lange hengels, diverse kleuren en een enkel- of dubbelzijdige bedrukking. Zo wordt de reclame op de tassen gedragen door de relaties en medewerkers en is dit ook nog eens milieubewust. Naast de katoenen tassen zijn de Non Woven tassen ook een populaire tas gezien de stevige kwaliteit. 


Alle Shopper tassen zijn vanaf 100 stuks te bedrukken met uw eigen logo of reclameboodschap. Bedruk katoenen tassen bijvoorbeeld met uw logo of personaliseer jute tassen met een 'groene' boodschap. Heeft u een tas niet kunnen vinden? Vraag het ons en wij bekijken de mogelijkheden!


Heeft u interesse in het bedrukken van rugtassen? Bespreek uw wensen dan met één van de medewerkers van Leoprinting en ontdek de mogelijkheden. Of vraag vandaag nog een gratis offerte aan, dan krijgt u binnen 24 uur reactie!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief