Speelkaarten bedrukken

Promotie met een knipoog


  • Diverse kaartspellen
  • Zelf samen te stellen
  • Inclusief verpakking

Altijd handig voor op de sportclub en populair om uit te delen tijdens evenementen. Bedrukte speelkaarten worden altijd en overal gebruikt worden. Al vanaf 75 stuks kun je bij Leoprinting volledig naar wens kaartspellen bedrukken. Denk hierbij aan de klassieke speelkaarten met gepersonaliseerde achterzijde, de speelzijde van deze bedrukte speelkaarten zijn in vier soorten talen te kiezen, namelijk Internationaal (A-K-Q-J), Nederlands (A-H-V-B), Duits (A-K-D-B) of Frans (1-R-D-V). Kortom handig voor als jou bedrijf, partners of relaties een woordje over de grens spreekt! 


Deze klassieke speelkaarten kunnen worden verpakt in luxe bedrukte geschenkdoosjes of in een doorzichtig kunststof doosje. Ben je opzoek naar enkel speelkaarten met logo? Speelkaarten met logo kunnen ook met een transparante sleeve worden geleverd. Alle speelkaarten zijn met of zonder witrand te bedrukken. 

Op zoek naar iets unieks? Kies voor speelkaarten met gepersonaliseerde speelzijde zoals een eigen huisstijl, illustraties van personeel, producten of laat een ander creatief idee bedrukken op de speelzijde.

Andere populaire bedrukte kaartspellen zijn bedrukte kwartetspellen en informatieve speelkaarten bedrukken waarbij een spelvorm ontstaat met een promotionele twist. Ook deze type kaartspellen zijn volledig naar wens te personaliseren. 

Heb je een idee voor een speelkaarten bedrukken? Bespreek je wensen dan met één van de medewerkers van Leoprinting en ontdek de mogelijkheden. Of vraag vandaag nog een gratis offerte aan, dan krijgt u binnen 24 uur reactie!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting Nederland B.V. levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.