Globe Tissuebox bedrukken

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 140 x 140 x 140 mm, 100 wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
250* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een globe tissuebox is een leuke variatie op de bekende standaard tissuebox. Ook deze premiums kunt u nu voordelig laten bedrukken bij Leoprinting! Wij hebben een brede keuze in verrassende tissueboxen voor u: zo kunt u naast globe tissueboxen ook kiezen uit dozen in de vorm van een huis, een piramide of een deurhanger. En zit uw ontwerp er niet bij? Bij Leoprinting maken we ook tissueboxen voor u op maat! In overleg is eigenlijk ieder ontwerp mogelijk.

Een voordelig premium die iedereen gebruikt
Iedereen heeft wel eens een tissue nodig. Daarom zijn onze globe tissueboxen zulke gewilde relatiegeschenken! Het bedrukken van deze tissueboxen is altijd een slimme investering: omdat dozen met tissues relatief lang meegaan, staat uw bedrijf langere tijd in de belangstelling. En een globe tissuebox misstaat in geen enkele omgeving! In een winkel, op kantoor, in een hotellobby of in een wachtkamer: met een globe tissuebox garandeert u optimale zichtbaarheid voor uw organisatie.

Uw eigen tissueboxen laten bedrukken?
Bent u enthousiast geworden van de mogelijkheden die deze premium voor uw bedrijf biedt? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe voordelig Leoprinting deze tissueboxen voor u kan bedrukken. Een offerte aanvragen verplicht u tot niets. Indien gewenst adviseren wij u over een grafisch ontwerp waarmee uw logo of tekst optimaal uit de verf komt. Wij helpen u graag de perfecte globe tissuebox te ontwerpen, en bedrukken ze in korte tijd voor u!