Globe Tissuebox bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Een globe tissuebox is een leuke variatie op de bekende standaard tissuebox. Ook deze premiums kunt u nu voordelig laten bedrukken bij Leoprinting! Wij hebben een brede keuze in verrassende tissueboxen voor u: zo kunt u naast globe tissueboxen ook kiezen uit dozen in de vorm van een huis, een piramide of een deurhanger. En zit uw ontwerp er niet bij? Bij Leoprinting maken we ook tissueboxen voor u op maat! In overleg is eigenlijk ieder ontwerp mogelijk.

Een voordelig premium die iedereen gebruikt
Iedereen heeft wel eens een tissue nodig. Daarom zijn onze globe tissueboxen zulke gewilde relatiegeschenken! Het bedrukken van deze tissueboxen is altijd een slimme investering: omdat dozen met tissues relatief lang meegaan, staat uw bedrijf langere tijd in de belangstelling. En een globe tissuebox misstaat in geen enkele omgeving! In een winkel, op kantoor, in een hotellobby of in een wachtkamer: met een globe tissuebox garandeert u optimale zichtbaarheid voor uw organisatie.

Uw eigen tissueboxen laten bedrukken?
Bent u enthousiast geworden van de mogelijkheden die deze premium voor uw bedrijf biedt? Vraag dan vandaag nog een offerte aan en ontdek hoe voordelig Leoprinting deze tissueboxen voor u kan bedrukken. Een offerte aanvragen verplicht u tot niets. Indien gewenst adviseren wij u over een grafisch ontwerp waarmee uw logo of tekst optimaal uit de verf komt. Wij helpen u graag de perfecte globe tissuebox te ontwerpen, en bedrukken ze in korte tijd voor u!

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!