Hanger Tissuebox bedrukken

Breng uw bedrijf onder de aandacht met bedrukte Tissue verpakkingen.


Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit, waarbij het resultaat van uw actie telt. Onze adviseurs en vormgevers creëren samen met u de mooiste promotionele producten. Creatie, communicatie, oplossingen.  


Vraag nu hieronder uw persoonlijke offerte aan!

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 190 x 115 x 35 mm, 50 tissues wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Op zoek naar een originele premium? Laat dan eens een hanger tissuebox bedrukken. Niet alleen biedt u uw klanten of relaties een handige doos met tissues, ze kunnen deze ook nog eens ophangen waar ze willen! Aan een deurklink, haak in de muur of aan de kapstok: overal geniet uw bedrijf optimale zichtbaarheid. Kies dus voor een hanger tissuebox als give-away en zet uw bedrijf in de schijnwerpers!

Keuze uit twee variaties
Onze hanger tissuebox komt in twee standaard ontwerpen: een plat design met 50 tissues, en een groter driehoekig design met 80 tissues. Beide opties bieden een groot bedrukbaar oppervlak, waar uw huisstijl uitstekend op tot zijn recht komt. Vindt u een tissuebox een leuk idee, maar is een hanger niet helemaal wat u zocht? Bekijk dan het volledige aanbod tissueboxen. En wilt u een tissuebox op maat laten maken? Ook dat is geen probleem bij Leoprinting.

Vraag vandaag nog een offerte aan!
Bent u benieuwd geworden naar de prijzen van een gepersonaliseerde premium voor uw bedrijf? Enthousiast over het idee van een hanger tissuebox met uw naam erop? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog uw gratis offerte aan. Kies uw favoriete variant van onze hanger tissuebox, geef de beoogde oplage en het gewenste aantal kleuren aan en verstuur uw aanvraag. Binnen 24 uur hebt een uitgebreide offerte van ons terug. En wilt u advies over een gepast ontwerp voor uw tissuebox? Neem dan gerust contact met ons op.