Hanger Tissuebox bedrukken

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Op zoek naar een originele premium? Laat dan eens een hanger tissuebox bedrukken. Niet alleen biedt u uw klanten of relaties een handige doos met tissues, ze kunnen deze ook nog eens ophangen waar ze willen! Aan een deurklink, haak in de muur of aan de kapstok: overal geniet uw bedrijf optimale zichtbaarheid. Kies dus voor een hanger tissuebox als give-away en zet uw bedrijf in de schijnwerpers!

Keuze uit twee variaties
Onze hanger tissuebox komt in twee standaard ontwerpen: een plat design met 50 tissues, en een groter driehoekig design met 80 tissues. Beide opties bieden een groot bedrukbaar oppervlak, waar uw huisstijl uitstekend op tot zijn recht komt. Vindt u een tissuebox een leuk idee, maar is een hanger niet helemaal wat u zocht? Bekijk dan het volledige aanbod tissueboxen. En wilt u een tissuebox op maat laten maken? Ook dat is geen probleem bij Leoprinting.

Vraag vandaag nog een offerte aan!
Bent u benieuwd geworden naar de prijzen van een gepersonaliseerde premium voor uw bedrijf? Enthousiast over het idee van een hanger tissuebox met uw naam erop? Wacht dan niet langer en vraag vandaag nog uw gratis offerte aan. Kies uw favoriete variant van onze hanger tissuebox, geef de beoogde oplage en het gewenste aantal kleuren aan en verstuur uw aanvraag. Binnen 24 uur hebt een uitgebreide offerte van ons terug. En wilt u advies over een gepast ontwerp voor uw tissuebox? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!