Hard cover tissuebox bedrukken

Breng uw bedrijf onder de aandacht met bedrukte Tissue verpakkingen.


Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit, waarbij het resultaat van uw actie telt. Onze adviseurs en vormgevers creëren samen met u de mooiste promotionele producten. Creatie, communicatie, oplossingen.  


Vraag nu hieronder uw persoonlijke offerte aan!

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: Driehoek wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Een hard cover tissuebox laten bedrukken betekent een slimme investering in uw promotiemateriaal. Deze tissueboxen gaan langer mee dan de gemiddelde kartonnen tissuebox en maken daarmee ook langer kwalitatieve promotie voor uw bedrijf! Iedereen heeft wel eens een tissue nodig. En dat maakt hard cover tissueboxen inzetbaar voor elke doelgroep. Maak gebruik van deze kans en laat uw tissueboxen bedrukken bij dé specialist in gepersonaliseerde give-aways: Leoprinting!

Tissueboxen in alle soorten en maten
Door hun grote te bedrukken oppervlak zijn tissueboxen een krachtig advertentiemiddel voor ieder bedrijf. Kiest u voor een hard cover tissuebox, dan kiest u voor een duurzaam product voor de langere termijn. Op zoek naar een voordeligere optie met hetzelfde bereik? Leoprinting heeft ook een brede range simpelere tissuedozen, gemaakt van dunner karton. Zo vindt u altijd een ontwerp dat bij uw stijl en uw budget past!

Altijd professioneel advies
Onze specialisten weten exact hoe ze uw bedrijf het beste naar voren kunnen laten komen op een hard cover tissuebox. Ze helpen u graag het ideale ontwerp voor uw tissuedoos te kiezen. Creativiteit en kwaliteit staan bij ons voorop! Natuurlijk kunt u ook uw eigen design aanleveren, waarmee zij voor u aan de slag gaan. U bepaalt hoe u de samenwerking ziet! Vul vandaag nog een aanvraag in voor uw hard cover tissueboxen, dan komen wij binnen 24 uur bij u terug met een op maat gemaakte offerte.