Kubus Tissuebox bedrukken

 Product samenstellen
Vanaf € 1,67
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Kubus tissuebox bedrukken
Zoekt u een betaalbaar en toch origineel presentje voor uw relaties? Laat dan eens een kubus tissuebox bedrukken met uw logo of reclame-uiting. Een simpel, maar toch verrassend cadeau dat iedereen kan gebruiken! Een kubus tissuebox leent zich uitstekend voor allerlei reclame-bedrukkingen: het te bedrukken oppervlak is vaak groter dan een pagina op A4-formaat. Op elke zijde kunt u uw bedrijf van een andere kant laten zien!


  • Kubus 100 x 100 x 100 mm - 50 stuks
  • Kubus 120 x 120 x 120 mm - 100 stuks 
  • 2-laags tissues 

Tissueboxen in diverse vormen en ontwerpen
Bent u op zoek naar een tissuebox in een bijzondere vorm? Bij Leoprinting hebben we naast kubussen ook andere vormen tissueboxen, die misschien wel beter bij uw bedrijf passen. Denk maar eens aan een tissuebox in de vorm van een container, of in de vorm van een huis! Voor elk bedrijf is er een leuk ontwerp te bedenken. Wij voorzien u graag van advies!

Vakkundige bedrukkingen tegen lage prijzen
Laat u kubus tissueboxen bedrukken bij Leoprinting, dan profiteert u automatisch van onze topkwaliteit bedrukkingen. En u betaalt nooit teveel! Bij ons betaalt u niet voor instelkosten, en ook de bezorgkosten zijn volledig voor onze rekening.

Meer weten over kubus tissueboxen laten bedrukken?
Interesse in het laten bedrukken van kubus tissueboxen? Neem vandaag nog contact op met de professionals van Leoprinting. In overleg stellen we graag een offerte voor u op. We laten uw logo of andere reclame-uiting altijd optimaal uitkomen op onze producten: kies voor kwaliteit, kies voor Leoprinting!

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!