Toren Tissuebox bedrukken

Breng uw bedrijf onder de aandacht met bedrukte Tissue verpakkingen.


Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit, waarbij het resultaat van uw actie telt. Onze adviseurs en vormgevers creëren samen met u de mooiste promotionele producten. Creatie, communicatie, oplossingen.  


Vraag nu hieronder uw persoonlijke offerte aan!

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 63 x 57 x 200 mm, 50 tissues wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Laat u een toren tissuebox bedrukken, dan kiest voor een voordelige premium die zeker in het oog springt. Uw logo of reclametekst ‘torent’ tussen alle andere kantoorartikelen uit! Omdat deze tissueboxen maar liefst 20 cm hoog zijn, bieden ze een enorm bedrukbaar oppervlak. En laten we wel zijn, iedereen gebruikt wel eens een tissue. Iedereen in de ruimte komt zo dus in aanraking met uw bedrijf. Grijp deze kans en zet uw bedrijf op de kaart met een toren tissuebox van Leoprinting!

Verrassend promotiemateriaal voor ieder bedrijf
Naast toren tissueboxen bedrukken we bij Leoprinting de meest uiteenlopende promotieartikelen. U kunt altijd op onze website terecht voor innovatieve producten die uw boodschap op een verrassende manier communiceren. De leukste ideetjes voor uw eigen, unieke give-aways, die precies aansluiten bij de stijl van uw bedrijf. Kies uit de mooiste schrijfwaren, of uit handige premiums zoals tissueboxen. Is een toren tissuebox niet helemaal wat u zoekt? Bekijk dan al onze tissueboxen en kies uw favoriet!

Wij helpen u uw tissuebox ontwerpen
Kiest u voor een toren tissuebox als promotiemateriaal, dan helpen wij u graag het maximale uit dit product te halen. Wij denken graag met u mee over het grafische ontwerp dat uw bedrijf het beste uit de verf laat komen. We weten hoe belangrijk het is om u te onderscheiden in de huidige markt! Geef ons uw ideeën over de ideale give-away, dan komen we altijd tot het perfecte promotiemateriaal. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een offerte aan!