Tongspatels in blik

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
1.
Formaat: 45 x 65 x 185 mm, 25 spatels wijzig
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Op zoek naar een origineel presentje voor bedrijven in de zorg? Wat dacht u van tongspatels in blik? Leoprinting helpt u graag aan de verrassendste premiums en give-aways voor elke industrie. Tegen scherpe prijzen voorzien wij uw relatiegeschenken van de mooiste opdrukken. Een blik met tongspatels is zeker een premium waarmee u de aandacht zult trekken! Bij Leoprinting hebben we ook tongspatels in een hardcover box of in een wegwerpdoos.

Zichtbaarheid voor uw bedrijf
Tongspatels in blik zijn graag geziene presentjes in alle takken binnen de zorg. Zijn uw relaties of potentiële klanten werkzaam in een ziekenhuis of andere zorginstelling? Dan zijn deze blikken tongspatels altijd een goed idee. Laat u ze bedrukken met uw logo, dan zorgt u bovendien voor optimale aandacht voor uw organisatie! Iedere keer als uw relatie een tongspatel pakt, zal hij denken aan uw bedrijf.

Ontdek onze scherpe prijzen
Bent u benieuwd geworden wat een set tongspatels in blik u als bedrijf zou kosten? Vraag dan vandaag nog een gratis offerte aan. Geef de gewenste oplage aan en het aantal kleuren in de bedrukking, dan maken wij binnen 24 uur een gedetailleerde prijsopgave voor u. Overlegt u liever eerst met één van onze professionals? Dat is ook geen probleem. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!