Tongspatels in een box

 Product samenstellen
1.
Formaat wijzigen
Instelkosten
Gratis
Verzendkosten
Gratis
Totaalprijs
Selecteer aantal

Bestanden aanleveren
Upload uw logo of artwork in het volgende scherm.


Gratis digitaal ontwerp

Wij maken een visuele weergave van het product met uw logo of artwork.


Spoedlevering op aanvraag

Heeft u de producten snel nodig? Neem contact met ons op!

Omschrijving

Voor klanten of relaties in de zorg zijn tongspatels in een box altijd een welkom relatiegeschenk. Tongspatels worden door vele medische specialisten gebruikt om de tong naar beneden te houden bij een keelonderzoek. Door de lage productiekosten komen ze vaak in een box met enkele tientallen verpakkingen. Laat een box met tongspatels voordelig bedrukken bij Leoprinting en realiseer zo de ideale give-away voor relaties in de zorg!

Optimale promotie voor uw bedrijf
Tongspatels zijn dé manier om uw organisatie onder de aandacht te brengen. De box biedt een groot bedrukbaar oppervlak en ook zijn de individuele verpakkingen van de tongspatels per stuk te bedrukken. Iedere keer als er een tongspatel gepakt wordt, staat uw bedrijf in de spotlights! Wilt u een iets luxere verpakking? Bij Leoprinting kunt u ook kiezen uit een blik of hardcover box tongspatels.

Wilt u graag advies over een slim grafisch ontwerp voor uw tongspatelbox? Wij helpen u graag! Neem gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, dan gaan we zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Vraag gratis een offerte aan
Bent u benieuwd naar de prijzen van bedrukte tongspatels in een box? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Dat doet u bij Leoprinting gemakkelijk online. Geef de gewenste oplage en de beoogde bedrukkingskleuren aan; binnen enkele minuten is uw aanvraag verzonden. En binnen 24 uur hebt u een reactie van ons!

Bestelproces

In slechts vier stappen gemakkelijk en snel een promotioneel product bestellen of aanvragen op onze website, indien gewenst kan dit ook per e-mail of telefonisch. 


Product samenstellen
Stel uw product samen met de gewenste specificaties zoals formaat, bedrukking en het aantal.  


Direct bestellen of aanvragen
U kunt het product nu direct bestellen of aanvragen en uw bestanden uploaden of toesturen ter controle. Heeft u geen artwork of geschikt logo? Leoprinting biedt ten allen tijde grafische ondersteuning. 


Digitale proef
Bij akkoord op de offerte of directe bestelling ontvangt u een orderbevestiging en digitale drukproef ter visualisatie, na goedkeuring van deze visualisatie wordt het productieproces gestart.


Levering
De gepersonaliseerde producten worden geleverd en uw promotie kan beginnen!


Meer weten? Bekijk dan de Bestelproces pagina

Over Leoprinting

Uw idee, in een uniek promotioneel product. Leoprinting heeft als doel bedrijven hun merk, product of boodschap efficiënt in de markt te communiceren en een grote visibiliteit te garanderen. Door vestigingen in heel Europa hebben we met trots grote internationale merken mogen voorzien van diverse producten en diensten. Bent u benieuwd waar deze bedrijven voor kozen of wilt u inspiratie opdoen? Bekijk dan snel onze Projecten pagina


Meer weten? Bekijk dan de Over Leoprinting pagina!

Persoonlijk advies

Hulp nodig bij een aanvraag, bestelling of een andere vraag? We helpen je graag op weg!

Direct chatten

Met een van onze specialisten

Blijf op de hoogte en schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Leoprinting Nederland B.V. levert uitsluitend aan bedrijven en verkoopt niet aan particulieren.