Combi Box met penhouder

Maak uw huisstijl compleet met bedrukte combi boxen met penhouder. Geef ze aan uw klanten, relaties en medewerkers.


Leoprinting staat voor creativiteit en kwaliteit, waarbij het resultaat van uw actie telt. Onze adviseurs en vormgevers creëren samen met u de mooiste promotionele producten. Creaties, communicaties en oplossingen.


Vraag nu hieronder uw persoonlijke offerte aan!

 Stel uw product samen (u kunt opties openlaten)
Aantal Prijs per stuk Totaal
500* Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
1.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
2.500 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
5.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
10.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
25.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
50.000 Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Persoonlijk contact
Wilt u meer weten over onze producten? Bel, mail of chat dan met een van onze specialisten:

+31 (0)72-7112998
of mail:
contact@leoprinting.com

Omschrijving

Combi box met penhouder
Wat is er nu leuker dan een relatie verrassen met een goed cadeau? Een combi box met penhouder is een aanwinst voor ieder kantoor. Het beste schrijfmateriaal, gepersonaliseerd met uw logo of slogan. Voor leuk promotiemateriaal met een praktische insteek bent u bij Leoprinting altijd aan het goede adres. Kijk ook eens bij onze andere combi premium producten en verras uw relaties met een presentje waar ze écht iets aan hebben!


Laat u inspireren

Is een combi box met penhouder niet helemaal wat u zocht? Wij helpen u graag aan de leukste ideeën. Bekijk ons volledige assortiment overzicht of bekijk voorbeelden van promotiemateriaal dat Leoprinting voor andere klanten verzorgde. Tussen de vele voorbeelden vindt u altijd inspiratie voor uw eigen, gepersonaliseerde promotiemateriaal!


Vrijblijvende offerte voor uw combi box met penhouder
Een combi box met penhouder bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest als bij Leoprinting. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan en ontdek hoe voordelig goed promotiemateriaal kan zijn! Wij denken graag met u mee over de beste promotie voor uw bedrijf. En hebt u vragen? Stel ze dan gelijk online in onze LiveChat of neem contact met ons op via telefoon of e-mail.